Μπογδάνος: Κακόβουλοι οι μηχανόβιοι της Πάρνηθας που «έδωσαν» τις φωτογραφίες και το βίντεο (Video)

Πολιτική

 

Να δικαιολογήσει τη φωτογραφία του Πρωθυπουργού στην Πάρνηθα με τους μηχανόβιους χωρίς την τήρηση των μέτρων προσπάθησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Ο βουλευτής της ΝΔ έπλασε ένα ολόκληρο σενάριο για το πως μπορεί να αναρτήθηκαν αυτές οι φωτογραφίες στα Social Media αλλά και να δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα Documento. 

«Δεν επιτρέπεται

να βγαίνουν βίντεο από τέτοιες συναντήσεις κι ας αναρωτηθούν όλοι γιατί δύο ώρες μετά τη συνάντηση το βίντεο ήταν στο Documento» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Προσπαθώντας να ρίξει κάπου το φταίξιμο για την χαλαρή και ανέμελη συμπεριφορά του πρωθυπουργού έπλασε σενάρια με το μυαλό του. 

«Εγώ τους θεωρώ κακόβουλους τους κυρίους οι οποίοι σταμάτησαν τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, θεωρώ τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του ανθρώπινους και ανοιχτούς και δεν μπορώ να τους καταλογίσω αφέλεια αλλά καλή πρόθεση και προαίρεση και οι άλλοι κάνανε ό,τι κάνανε και δύο ώρες μετά το πουλήσανε στο Βαξεβάνη» συνέχισε ο «γαλάζιος» βουλευτής. 

Πράκτορες του @KostasVaxevanis οργώνουν τα βουνά και σταματάνε τον Κυριάκο με την Μαρέβα, υποχρεώνοντας τους να κάνουν motocross και να φωτογραφηθουν μαζι τους....μετά πουλάνε τις φωτο και τα βιντεο στο Βαξεβάνη!
Κλάμα!
(βίντεο απο @JeronymoBoss ) pic.twitter.com/A2Vz927bQ2

— yiastra (@yiastra) December 2, 2020

κορωοϊόςπρωθυπουργόςΠάρνηθαΜητσοτάκηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπογδάνος, Κακόβουλοι, Πάρνηθας, Video,bogdanos, kakovouloi, parnithas, Video