Μπέττυ Μαγγίρα για καταγγελίες στο θέατρο: «Δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο να δικάσουμε ανθρώπους»

Στις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου που βγαίνουν στο φως το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός είπε -μεταξύ άλλων- ότι η ίδια δεν έχει βιώσει κάποιο ακραίο περιστατικό, ενώ τόνισε ότι οι φερόμενοι ως θύτες θα πρέπει να κριθούν από το δικαστήριο και όχι από απλούς πολίτες.

“Δεν μου έχουν τύχει ακραία περιστατικά, να ξεπεράσει κανείς τα όρια, να μου την πέσει, να με εκβιάσει, να μου ασκήσει σωματική ή λεκτική βία.

Σε

πρόβες, τώρα, λίγο να θυμώσει κάποιος, να πει μια κουβέντα παραπάνω λόγω κούρασης, αυτά δεν τα λαμβάνω υπόψη μου. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να απάντησα κι εγώ λίγο απότομα.

Είναι κάτι πολύ στενάχωρο. Είμαι υπέρμαχος της αλήθειας, μου αρέσει να βγαίνει στο φως. Θεωρώ όμως ότι εμείς δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο για να δικάσουμε και να κρίνουμε τους ανθρώπους.

Γι’ αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια και εκεί όλοι έχουν το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πρέπει να ακούγονται όλες οι πλευρές και από εκεί και πέρα να βγαίνουν οι αποφάσεις.” είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα