Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος νικητής του Super Cup 2022 (Photo | Video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για 8ο σερί παιχνίδι τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και κατέκτησε στη Ρόδο το Σούπερ Καπ.

Μετά από τον τελικό ο προπονητής του Γιώργος Μπαρτζώκας είπε στην ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι: «Δεν ξέρω πόσο σημαντικός σημαντικός τίτλος είναι, αλλά είναι μία καλή αρχή με τρόπαιο απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό μας τον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι και για τους δύο μας, είχαμε ένα πρόβλημα στην εκτέλεση.

Ελέγξαμε το παιχνίδι, ιδίως στο δεύτερο μέρος από την άμυνά. Μπορούσαμε να είναι και μεγαλύτερη διαφορά, αλλά ήμασταν κάπως πρόχειροι».

Για τη σημασία του τίτλου δεδομένου ότι ξεκινάει η EuroLeague: «Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, η ομάδα μας είναι αυτή που είναι θα βελτιώνεται μέσα στη χρονιά, έχουμε ταλέντο και ποιότητα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε επίπεδο».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε λάθη και στις δύο πλευρές. Στα τελευταία λεπτά είχαμε την ευκαιρία, τα ανοιχτά σουτ, για να μειώσουμε, αλλά χάσαμε πολλά σουτ, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πλησιάσουμε στο σκορ».

Διαβάστε επίσης:

Ιράν: Τους 100 πλησιάζουν οι νεκροί από την καταστολή των διαδηλώσεων μετά τον θάνατο της Μαχσά Αμινί

ΗΠΑ: Συνάντηση Τζέικ Σάλιβαν και Ιμπραχίμ Καλίν στην Κωνσταντινούπολη

Βραζιλία: Τα πρώτα αποτελέσματα δίνουν 51% για τον πρώην Πρόεδρο Λούλα

Keywords
Τυχαία Θέματα