Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να αποκλειστεί από το Champions League λόγω παραβίασης του Financial Fair Play

Σε περιπέτειες έχει μπει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt, λόγω του FFP.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι Καταλανοί μπορεί να τιμωρηθούν ακόμα και με τρία χρόνια αποκλεισμό από το νέο Champions League, λόγω παραβιάσεων του Financial Fair Play.

O σύλλογος ανακοίνωσε κέρδη που φτάνουν τα 304.000.000 ευρώ κι η UEFA σκοπεύει να

εξετάσει τα οικονομικά δεδομένα, καθώς τα έσοδα θα πρέπει να προέρχονται αποκλειστικά από «ποδοσφαιρικές δραστηριότητες».

Οι «μπλαουγκράνα» εμφάνισαν έσοδα στον ισολογισμό από την «Barca Studios», ήτοι την εταιρεία που διαχειρίζεται το οπτικοακουστικό υλικό, όπως για παράδειγμα το επίσημο κανάλι της ομάδας, BarcaTV.

Πηγές από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα δήλωσαν άγνοια στα όσα αναφέρει στο δημοσίευμα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το θέμα προέκυψε λίγες ημέρες μετά τη δικαίωση της European Super League στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ένα πρότζεκτ που ουσιαστικά «τρέχει» η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

FC Barcelona droht Sperre für die Champions League – Bilanzen „ein Chaos“ https://t.co/vS2LJiRtGD pic.twitter.com/4euUBaQcbq

— WELT (@welt) December 22, 2023

Διαβάστε επίσης:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Κινδυνεύει, Champions League, Financial Fair Play,bartselona, kindynevei, Champions League, Financial Fair Play