Μπαρτσελόνα: Εμψύχωση από τον Τσάβι στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα

Την πρώτη του προπόνηση με τη Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε την Τρίτη ο Τσάβι με κάθε πλέον επισημότητα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα έως το 2024.

Ο Τσάβι μετά την προπόνηση έβγαλε την πρώτη του ομιλία στα αποδυτήρια θέλοντας να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του, μετά και τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα των Καταλανών.

«Θα πρέπει να πιστεύετε στους ευατούς σας. Αυτό που συνέβη στο Βίγκο δεν πρέπει να ξαναγίνει. Θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση, δεν μπορεί να πηγαίνετε

στο ημίχρονο προηγούμενοι με 3-0 και να ισοφαρίζεστε στο δεύτερο. Η Μπαρτσελόνα είναι πηγή υπερηφάνειας και αυτή η ομάδα θα πρέπει πάντα να παλεύει», ανέφερε ο νέος προπονητής των «Μπλαουγκράνα».

[MARCA] | Xavi: “You have to believe in yourselves. What happened at Vigo cannot happen again. You have to be always alert, it cannot be that you go to half-time 0-3 and then end up drawing. Barcelona is a source of pride and that this team always has to compete.” #FCBlive pic.twitter.com/3B2OJjHDPi

— BarçaTimes (@BarcaTimes) November 9, 2021

Διαβάστε επίσης:

Basket League: Εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του Ιωνικού Νικαίας – «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισης, σύντομα θα επιστρέψω»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα είμαι ο πιο… όμορφος πρόεδρος των ΗΠΑ – Η αντίδραση Μπάιντεν (Photos)

Κορωνοϊός: Κατειλημμένες οι 9 στις 10 ΜΕΘ στη χώρα, κανένα κενό κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Εμψύχωση, Τσάβι,bartselona, empsychosi, tsavi