Μπάμπης Στόκας: Ανέβηκα στη σκηνή και έβρισα τον κόσμο χυδαία (Video)

Για την χρυσή εποχή των «Πυξ Λαξ» αλλά και την «πτώση» μετά τη διάλυσή τους καθώς και για κάποιες άσχημες συμπεριφορές του, μίλησε σε συνέντευξή του ο αγαπημένος μουσικός Μπάμπης Στόκας.

«Ήταν μια περίεργη εποχή τότε. Είχαμε κλέψει ένα αυτοκίνητο για να πάμε στην Πάτρα, που είχαμε βρει δύο γυναίκες. Δεν ήταν εύκολο να κλέψεις, εγώ το είχα κλέψει. Και τη Χίο αυτό που είπα ήταν πολύ άσχημο… Κακώς με πήραν και με ανέβασαν πάνω στη σκηνή, δεν έπρεπε να το κάνουν. Ανέβηκα στη σκηνή και έβρισα

όλον τον κόσμο χυδαία. Ο κόσμος έφυγε… Όταν ήρθα στα ίσια μου ήταν αργά. Στη Χίο κάναμε να παίξουμε 15 χρόνια», θυμήθηκε μεταξύ άλλων ο Μπάμπης Στόκας.

«Μετά τη διάλυση των Πυξ Λαξ βρέθηκα ολομόναχος. Η δισκογραφική δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για μένα. Από εκεί που έπαιζα σε συναυλίες με 50.000 άτομα, έπαιζε σε μαγαζιά με 50 και 100 άτομα. Μου έκανε καλό αυτό. Μου αρέσει πιο πολύ με τους λίγους γιατί μπορεί να ακούσεις τι λένε», πρόσθεσε μιλώντας για την περίοδο μετά τη διάλυση των «Πυξ Λαξ».

Ο Μπάμπης Στόκας θα είναι ο δεύτερος καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά» και το εν λόγω απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Διαβάστε επίσης:

Τσαλίκης σε Γκουντάρα-Κάκκαβα: «Λέτε ότι έχω ψυχολογικά; Ντροπή σας» (vids)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Απαράδεκτο να μην μπορούν να παντρευτούν τα ομόφυλα ζευγάρια με πολιτικό γάμο» (Video)

Squid Game: Πληρωμένη απάντηση του δημιουργού του στον Λεμπρόν Τζέιμς- Πώς σχολίασε το φινάλε της σειράς ο σταρ του NBA

Keywords
Τυχαία Θέματα