Αστυνομικός σώζει τη ζωή πολίτη που έχασε τις αισθήσεις του (Videos)

ΕΛΛAΔΑ

 

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν άνθρωποι με καλό και κακό χαρακτήρα, υπάρχουν άνθρωποι ταπεινοί και άνθρωποι που καταχράζονται την ενδεχόμενη θέση εξουσίας τους.

Αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλα τα επαγγέλματα και από τον άγραφο αυτό «κανόνα» δεν εξαιρείται και το επάγγελμα του αστυνομικού.

Υπάρχουν άνθρωποι, λοιπόν, που ασκούν το επάγγελμά του αστυνομικού με ήθος, ανθρωπιά και με γνώμονα την πραγματική προστασία του πολίτη, αλλά υπάρχουν και οι άνθρωποι της άλλης πλευράς που δεν διστάζουν να σηκώσουν

χέρι, πόδι ή γκλοπ αισθανόμενοι την ασφάλεια ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν από τη θέση εξουσίας στην οποία βρίσκονται.

Σε αντίθεση με τις εικόνες ντροπής που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και ανέδειξαν την αστυνομική βία, αξίζει να αναδειχθεί και η φωτεινή πλευρά αυτού του επαγγέλματος.

Στο παρακάτω βίντεο αστυνομικοί με εμφανή την αγωνία στα πρόσωπά τους τρέχουν προς δύο πολίτες -όχι για να τους χτυπήσουν ή να τους συλλάβουν- αλλά για να τους παρέχουν ουσιαστική βοήθεια.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, ένας αστυνομικός γονατίζει δίπλα σε λιπόθυμο πολίτη και προσπαθεί να τον επαναφέρει κάνοντας του μαλλάξεις στην καρδιά, προσπαθώντας να του σώσει τη ζωή.

αστυνομικόςδιάσωσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα