Αστυνομία Ορλάντο: Ίσως σκοτώσαμε εμείς κάποια από τα θύματα του γκέι μπαρ

ΚΟΣΜΟΣ

Την παραδοχή πως ενδεχομένως ορισμένα από τα θύματα του μακελειού στο γκεί μπαρ του Ορλάνδο να σκοτώθηκαν από «φίλια πυρά» έκανε ο αρχηγός της Αστυνομίας του Ορλάντο Τζόν Μίνα μιλώντας στους δημοσιογράφους. Όπως εξήγησε κάποια από τα θύματα μπορεί να σκοτώθηκαν από τους αστυνομικού όσο εκείνοι προσπαθούσαν να φέρουν σε πέρας την επιχείρηση διάσωσης.

Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί πυροδότησαν εκρηκτικά στον τοίχο της τουαλέτας του κλαμπ με σκοπό να εισβάλλουν. Όταν ο τοίχος δεν έσπασε στον βαθμό που ήθελαν, οι άντρες των ειδικών δυνάμεων χρησιμοποίησαν ένα τεθωρακισμένο

όχημα για να εισβάλλουν. Ταυτόχρονα, τη στιγμή που οι όμηροι έβγαιναν πανικόβλητοι από το άνοιγμα του τοίχου, έκανε την έξοδό του και ο μακελάρης πυροβολώντας προς τους αστυνομικούς κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βάλλουν και οι αστυνομικοί εναντίον. Το γεγονός αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα πως μπορεί να εχουν υπάρξει κάποιοι θάνατοι από τα πυρά της αστυνομίας.

«Αναγνωρίζω ότι η πιθανότητα αυτή είναι μέρος της έρευνάς μας» ξεκαθάρισε ο αρχηγός της αστυνομίας μιλώντας σε τοπικό σταθμό«Αλλά όταν οι αστυνομικοί μας των ειδικών δυνάμεων άνοιξαν πυρ έβλεπαν έναν τσιμεντένιο τοίχο, και βάλλονταν από σφαίρες», πρόσθεσε.

Περιγράφοντας τη στιγμή που ο δράστης βγήκε από την τρύπα στον τοίχο ο Μίνα είπε: «Ο ύποπτος βγήκε από την τρύπα με ένα πιστόλι και ένα μεγάλο όπλο και ξεκίνησε μία ένοπλη μάχη με τους αστυνομικούς όπου τελικά σκοτώθηκε», συνέχισε. Μία από τις σφαίρες του δράστη πέτυχε το κράνος ενός αστυνομικού κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η αστυνομία να βάλλει με πολλά πυρά εναντίον του.

Επίθεση Ορλάντοαστυνομία ΟρλάντοθύματαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα