Ασπρόπυργος: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη μοιραία καταδίωξη που κατέληξε στον θάνατο του αστυνομικού

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη μοιραία καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και ένας άλλος να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να κινείται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου με ιλιγγιώδη ταχύτητα και από πίσω να το ακολουθεί ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Το στιγμιότυπο είναι από

την καταδίωξη που έγινε τα ξημερώματα, λίγο πριν συμβεί το δυστύχημα.

Η μοιραία καταδίωξη

Στις 3:30 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι.

Η καταδίωξη ξεκίνησε μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία κατέληξε στην εθνική οδό.

Φτάνοντας στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του «υπόπτου» οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Αυτός είναι ο 29χρονος αστυνομικός

Θλίψη έχει σκορπίσει στις τάξεις της ΕΛΑΣ, αλλά και στην Πάτρα από όπου καταγόταν, ο θάνατος του 29χρoνου ειδικού φρουρού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πρόκειται για τον 29χρονο Χρήστο Κουρουνιώτη η οικογένεια του οποίου διαμένει στην περιοχή Δεμένικα της Πάτρας.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 29χρονος έχει έναν αδελφό ο οποίος είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη μονάδα στην Αχαΐα.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ για τη βόμβα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ – «Εξουδετερώθηκε έγκαιρα, θα κινδύνευαν πολίτες και φοιτητές»

Επεισόδια στου Ρέντη: Νέο αίτημα για να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας ο 18χρονος – Άλλα τρεις εμπλεκόμενοι υπέβαλαν αιτήματα

Γκάζι: Δίωξη για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 33χρονο, τι ισχυρίστηκε – Ένταλμα σύλληψης για τον «πιστολέρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα