Αρτέμ Ντζιούμπα: Εκτός εθνικής Ρωσίας ο διεθνής επιθετικός λόγω... αυτοΐκανοποίησης (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

 

Μόνο ντεφορμέ δεν είναι αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Ντζιούμπα ο οποίος με την απόδοση του στο Μουντιάλ του 2018 κατάφερε να οδηγήσει την Εθνική του ομάδα στα προημιτελικά.

Παράλληλα, ο διεθνής επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δεν είναι ούτε τραυματίας, καθώς ο 32χρονος Ρώσος όχι μόνο αγωνίστηκε στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ αλλά σημείωσε στο 79ο λεπτό και το 7ο του γκολ στο Ρωσικό πρωτάθλημα στη νίκη της ομάδας του με 3-1.

Παρόλα αυτά, ο ομοσποδιακός προπονητής Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ

επέλεξε να τον «κόψει» από την αποστολή για τους αγώνες με Μολδαβία (φιλικός) και Τουρκία και Σερβία (Nations League).

Ο λόγος που «κόπηκε» από την Εθνική του ομάδα για τα ματς του Νοεμβρίου είναι βίντεο, στο οποίο ο παίκτης... αυτοϊκανοποιείται.

«Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Νοεμβρίου εναντίον της Μολδαβίας, της Τουρκίας και της Σερβίας και δεν μπορεί να αποσπάται από πράγματα που συμβαίνουν εκτός Εθνικής», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Κατά συνέπεια, ελήφθη σήμερα η απόφαση να μην καλέσουμε τον Ντζιούμπα, προκειμένου να προστατευθεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την υπερβολική αρνητικότητα και ένταση», κατέληξε ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, αναφερόμενος στο βίντεο που ο αρχηγός της ομάδας του αυτοϊκανοποιείται και τουλάχιστον δεν το κρύβει...

A video has emerged of Russia captain Artem Dzyuba in a, well, less than flattering light. pic.twitter.com/L5PJVeIsoc

— Russian Football News (@RusFootballNews) November 8, 2020

Πηγή: protothema.gr

Αρτέμ Ντζιούμπαεθνικής ΡωσίαςαυτοΐκανοποίησηςβίντεοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρτέμ Ντζιούμπα, Εκτός, Ρωσίας, ΐκανοποίησης Video,artem ntziouba, ektos, rosias, ΐkanopoiisis Video