Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Στο επίκεντρο των ερευνών ο πατέρας του

Τεράστια είναι η κινητοποίηση των αρχών για την αρπαγή του εξάχρονου αγοριού χθες το βράδυ από το σπίτι του στην Κηφισιά.

Το παιδί άρπαξε ένας άγνωστος που φορούσε κουκούλα το βράδυ της Τρίτης (25/5) ενώ ήταν με τη γιαγιά του.

Για την υπόθεση έχει σημάνει Ambert Alert.

«Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του παιδιού να βρίσκεται ο πατέρας του» επεσήμανε μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη (25/5) ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

«Είναι Νορβηγός και σε

διάσταση με τη μητέρα του παιδιού» συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε επίσης πως ενδεχομένως ο κουκουλοφόρος να είναι ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει το παιδί και αυτό θα πρέπει να το τρομοκράτησε.

«Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι αρμόδιοι οργανισμοί για να εξετάσουν το ενδεχόμενο το παιδί να βγει εκτός Ελλάδας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

«Έντονη διαμάχη»

Το παιδί έμενε στο σπίτι της μητέρας του στην Κηφισιά και το βράδυ της απαγωγής βρισκόταν με τη γιαγιά του, ενώ ο πατέρας του έχει νορβηγική υπηκοότητα και είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας.

«Ο πατέρας έχει νορβηγική υπηκοότητα, είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας και είχε επισκεφτεί την Ελλάδα για την επιμέλεια του παιδιού, υπάρχει προστριβή, έντονη διαμάχη. Προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες. Η έντονη αντιπαράθεση είναι προτεραιότητα να εξεταστεί» είπε ο δικηγόρος της μητέρας στο OPEN.

Διαβάστε επίσης:

Ζεφύρι: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε μέσα στο διαμέρισμα οικογένειας! (video)

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό αντηλιακό

Λέπρα: Καλύτερα η ασθενής στη Πάτρα – Τα νεότερα για την υγεία της

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρπαγή 6χρονου, Κηφισιά,arpagi 6chronou, kifisia