Αργεντινή: Χώρισε ο Χαβιέρ Μιλέι – Η ανακοίνωση στο Twitter

Χώρισε με τη σύντροφό του Φατίμα Φλόρες, ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, κάνοντας την ανακοίνωση ο ίδιος μέσω του Twitter.

Όπως έγραψε ο πρόεδρος της Αργεντινής σε ανάρτησή του στo Twitter «αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας με την Φατίμα και να διατηρήσουμε φιλική σχέση, δεδομένου του πώς νιώθουμε, πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Como resultado del arrollador éxito profesional que está viviendo Fátima, de quien me siento sumamente orgulloso,

ha recibido numerosas propuestas laborales para trabajar tanto en Estados Unidos como en Europa. Esto, sumado a la compleja tarea que hoy enfrento y que los…

— Javier Milei (@JMilei) April 13, 2024

Πρόσθεσε επίσης ότι η Φλόρες είχε λάβει πολλές προτάσεις για δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και ότι, δεδομένων των προεδρικών του καθηκόντων, δεν μπορούσαν να ζουν χωριστά και να έχουν μία κανονική σχέση.

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών. Με τον Μιλέι γνωρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν τον φετινό Ιούλιο.

Η Φατίμα δεν παρέλειψε να δείξει τη στήριξη στο «λιοντάρι» της – όπως αυτοαποκαλείται ο Μιλέι – καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: «Επιδημία» παραιτήσεων από δημάρχους – Καθημερινό φαινόμενο οι απειλές από ακροδεξιούς

Νέα επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ – Άνδρας επιτέθηκε σε ιερέα μέσα σε εκκλησία (video)

Το Ιράν επιμένει ότι προειδοποίησε πριν επιτεθεί στο Ισραήλ – Αμερικανοί αξιωματούχοι το διαψεύδουν

Keywords
Τυχαία Θέματα