Απόπειρα δωροδοκίας σε παίκτη της Παναχαϊκής

ΑΘΛΗΤΙΚA

Νέο σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μέσα από το «ΒΗΜΑ» αποκάλυψε την καταγγελία απόπειρας δωροδοκίας 30χρονου ποδοσφαιριστή της Football League, την οποία ερεύνησε τα τελευταία 24ωρα με απόλυτη μυστικότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος παίκτης της Παναχαϊκής, Γιώργος Λαμπρόπουλος κατεθεσε πριν από μερικές μέρες στην Ασφάλεια Κορίνθου ότι δέχθηκε πρόταση να έχει μειωμένη απόδοση

στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Πανελευσινιακό.

Η πρόταση, σύμφωνα με την κατάθεσή του, έγινε από ιδιώτη από την Χαλκίδα «που φέρεται να είχε σχέσεις με την ομάδα του Πανελευσινιακού». Η συνάντησή τους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έγινε στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο ημέρες κι η συμφωνία περιελάμβανε να δοθούν 8.000 ευρώ στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή κι ίδιο ποσό σε όποιον άλλον συμπαίκτη του συμμετείχε στο «κόλπο».

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε το περιστατικό στους παράγοντες της ομάδας του και στην συνέχεια κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές της Κορίνθου μετά από συνεννόηση και με άλλον ιδιώτη από την περιοχή του Ναυπλίου. Ωστόσο στο επίμαχο ραντεβού (υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας) που είχε κλεισθεί για να δοθούν τα χρήματα, δεν εμφανίστηκε κανένας.

Πηγή: SDNA

ΕλλάδαΠαναχαϊκήδωροδοκίαποδόσφαιροHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα