Αποκάλυψη: Αυτό οδήγησε στο διαζύγιο το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα μήνα αφότου ο σύζυγός της ολοκλήρωσε το πρόγραμμα απεξάρτησής του από το αλκοόλ, η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου, βάζοντας τέλος στη φιλολογία για το τι θα κάνει τελικά ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά και οριστικοποιώντας το τέλος ενός... προαναγγελθέντος χωρισμού.

Μιλάμε για τον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Γκάρνερ, οι οποίοι, από το 2015 που ανακοίνωσαν ότι τελούν σε διάσταση, έκαναν αρκετές προσπάθειες να τα ξαναβρούν, αλλά, κατά τα φαινόμενα εις μάτην.

Τελικά

το ζευγάρι προχωρεί στο διαζύγιο, αν και οι πληροφορίες θέλουν τον Άφλεκ και τη Γκάρνερ να επιχειρούν να διατηρήσουν φιλική ατμόσφαιρα για τα παιδία τους. Κι αν κάποιες πηγές υποστηρίζουν ότι το διαζύγιο ήταν απλώς θέμα χρόνου, κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι οι λόγοι ήταν βαθύτεροι και πιο σκοτεινοί.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο αλκοολισμός του Άφλεκ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Γκάρνερ, παρά το γεγονός ότι ο "Μπάτμαν" μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα απεξάρτησης, σε μια ύστατη προσπάθεια να διασώσει τη σχέση του. "Ήταν πολύ λίγο, πολύ αργά", είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται στα διαδικαστικά του διαζυγίου.

Μπεν ΆφλεκΤζένιφερ ΓκάρνερδιαζύγιοαλκοολισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα