Αποφυλακίστηκε ο σατανιστής-βαμπίρ: Οι Λονδρέζοι τρέμουν την επιστροφή του

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντάνιελ Ρούντα εξέτισε ποινή 16 ετών για τη δολοφονία ενός φίλου του, τον οποίο πρώτα έσφαξε πάνω σε φέρετρο και μετά ήπιε το αίμα του.

Πέρσι, ο ίδιος άνδρας κατηγορήθηκε ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της γυναίκας του πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Αν και Γερμανός, ο Ρούντα είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα βρετανικά νεκροταφεία. Ο ίδιος και η σύζυγός του συνήθιζαν να κοιμούνται πάνω σε τάφους, ενώ πραγματοποιούσαν σατανιστικές τελετές στα νεκροταφεία.

Μάλιστα ο Ρούντα είχε φροντίσει να κάνει μυτερά τα δόντια του, ώστε να θυμίζει εμφανισιακά βρυκόλακα, ενώ στη δίκη του

που έγινε το 2001 είχε δηλώσει ότι η δολοφονία του φίλου του ήταν μέρος σατανιστικής τελετής.

Με συνεργό τη σύζυγό του, ο τότε 26χρονος σατανιστής μαχαίρωσε το θύμα, έναν φούρναρη ονόματι Φρανκ Χάκερτ, 66 φόρες, πάνω σε ένα φέρετρο το οποίο χρησιμοποιούσαν ως τραπεζάκι σαλονιού στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στη Μεγάλη Βρετανία. Έπειτα και οι δύο, ήπιαν το αίμα του νεκρού φίλου τους.

Η σύζυγος του είχε καταδικαστεί σε ποινή 13 ετών, κλείστηκε σε ψυχιατρείο μετά τη δίκη και ο Ρούντα κατηγορήθηκε ότι είχε προσλάβει έναν κακοποιό να, τη δολοφονήσει -κατηγορία που πάντως εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Η γυναίκα, που δεν βρίσκεται πια στο ψυχιατρείο, εξακολουθεί να δέχεται ψυχιατρική βοήθεια και έχει αλλάξει το όνομά της.

Ο Ντάνιελ Ρούντα, 42 χρονών πια σήμερα, αποφυλακίστηκε πριν λίγες μέρες και υπάρχουν φόβοι μην επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία και συνεχίσει την αρρωστημένη δράση του.

σατανιστήςβαμπίρνεκροταφείααποφυλάκισηΝτάνιελ ΡούνταHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα