Αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο ΤΧΣ ο Μartin Czurda

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

Tην αποχώρηση του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, θέση που κατείχε από τον Μάιο του 2017 ανακοίνωσε σήμερα ο Μartin Czurda.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και η Εκτελεστική Επιτροπή του ΤΧΣ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκφράζουν τις βαθύτατες ευχαριστίες τους για τη μακρά συνεργασία με τον Czurda και εύχονται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες χρέη διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο αναπληρωτής διευθύνων

σύμβουλος Ηλίας Ξηρουχάκης, μέχρις ότου ολοκληρωθεί η χρονοβόρος διαδικασία προκήρυξης ενδιαφέροντος, αξιολόγησης και ανάδειξης νέου διευθύνοντος συμβούλου.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει η κα Φραγκάκη να ανακαλέσει την παραίτησή της, ώστε να μπορεί να συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή.

Η διοικητική αναταραχή έρχεται σε μια περίοδο που το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καλείται να λάβει σημαντικές αποφάσεις, ως μεγαλομέτοχος των Πειραιώς και Εθνικής Τράπεζας ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη το εγχείρημα τροποποίησης ή ολικής αλλαγής του νόμου που διέπει τη λειτουργία του.

Μartin CzurdaΤαμείο Χρηματοπιστωτικής ΣταθερότηταςΕθνική ΤράπεζαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα