Αποχώρησαν Θεοδωρόπουλος και Μεθενίτης από τo «Documento»

MEDIA

Αποχώρησαν από την εφημερίδα «Documento» ο Τάσος Θεοδωρόπουλος και ο Παύλος Μεθενίτης.

Ο Tάσος Θεοδωρόπουλος εξηγεί με μια αιχμηρή ανάρτηση του στο Facebook τους λόγους τους οποίους τον ανάγκασαν να παραιτηθεί. Όπως γράφει χαρακτηριστικά:

ΑΝΤΙΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ

MIA AKOMA EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΒΑ, ΑΠΛΑ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΑΙ ΠΛΕΟΝ 25 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ 00.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ME ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ, Η ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΝ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΠΙΣΗΣ ... ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΣΩ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΜΩ ΟΤΙ ΜΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ. ΤΟ
ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ. ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΓΩ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΦΥΚΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΑΓΕΡ.

Σε ότι αφορά στον Παύλο Μεθενίτη λέγεται ότι μια συνεργασία του με ραδιοφωνικό σταθμό ήταν η αιτία να αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στα δύο Μέσα.

Πηγή: Enimerosi24.gr

DocumentoΤάσος ΘεοδωρόπουλοςΠαύλος ΜεθενίτηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα