Απίστευτοι διάλογοι οπαδών στα social media: «Με τα αδέρφια μας τους Κροάτες σκάσαμε μύτη και σας γλεντήσαμε» (photos)

Απίστευτες δηλώσεις οπαδών σε διάφορα οπαδικά φόρουμ όπου επικηρύσσουν τους Κροάτες χούλιγκαν. Στα κοινωνικά δίκτυα και σε φόρουμ φιλάθλων του Παναθηναϊκού, διαδίδονται screenshots από συνομιλίες στις οποίες φερόμενοι ως δράστες «υπερηφανεύονται» για τη δολοφονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του

Μιχάλη Κατσουρή.

Πολλοί φίλαθλοι προσφέρουν αμοιβή για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το φονικό σκηνικό και για του εμπλεκόμενους Έλληνες χούλιγκαν.

Επιπλέον, ορισμένοι φίλαθλοι ζητούν πληροφορίες για το πως μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με κάποιον εισαγγελέα για να παρέχουν διαλόγους από τα social media που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες, ενώ κάποιοι δηλώνουν ότι έχουν ήδη επικοινωνήσει με τις Αρχές. Στις ομάδες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τους δράστες, καθώς και στους τρόπους με τους οποίους αυτοί θα απομονωθούν και θα παραδοθούν στις Αρχές.

Ταυτόχρονα, αποτροπιασμό προκαλούν οι ομολογίες, μέσα σε ομάδες οργανωμένων οπαδών στο Facebook και το Twitter, Ελλήνων οι οποίοι από τη ζέση σου να «περηφανευτούν» για το «κατόρθωμά» τους στη Νέα Φιλαδέλφεια παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους στα επεισόδια. Κάποιοι “ανέβασαν” φωτογραφίες με τους χούλιγκανς της Ντιναμό και μηνύματα μίσους, ενώ σε μια περίπτωση, πριν γίνει γνωστός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη όταν ένας ρωτήθηκε αν ήταν όντως παρών στα επεισόδια, απαντά: «Φυσικά και ήμουν. Με τα αδέρφια μας τους Κροάτες σκάσαμε μύτη και σας γλεντήσαμε».

Σε άλλο διάλογο, ένας χούλιγκαν σχολιάζει για τον θάνατο του 29χρονου με το κυνικό «τι με νοιάζει; Ένας ΑΕΚτζής λιγότερος», ενώ σε συζήτηση συμμετέχει και Κροάτης χούλιγκαν ο οποίος «ευχαριστεί» τους Έλληνες «αδερφούς» του που «πήραν εκδίκηση για εμάς».

Στο Διαδίκτυο, πάντως, έχει ξεσπάσει «πόλεμος». Αν οι περισσότερες φωνές είναι αυτές φιλάθλων όλων των ομάδων που απαιτούν από τις διοικήσεις των σωματείων να «κόψουν τα χέρια» των χούλιγκανς, ή που εκφράζουν τον αποτροπιασμό και την οδύνη τους για τον χαμό ενός ακόμα ανθρώπου, υπάρχουν και οι ακραίοι.

Οπαδοί που, με αφορμή τα όσα έγιναν καλούν σε «πόλεμο». Κάποιοι ζητούν από «τα αδέρφια της Μαρσέιγ να πάρουν εκδίκηση», άλλοι που υπόσχονται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες «καταδρομές θανάτου», ή «ανάλογες απαντήσεις». Και το ανησυχητικό είναι ότι οι χούλιγκανς που ζητούν και υπόσχονται νέο αίμα, εμφανίζονται να είναι από όλους τους συλλόγους…

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Οι Κροάτες υποστηρίζουν πως ο δολοφόνος του Μιχάλη είναι Έλληνας

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε σοβαρή κατάσταση ο 21χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ – Νοσηλεύονται άλλοι δύο

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα σήμερα 94 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτοι, Κροάτες,apisteftoi, kroates