Απίστευτο: Τα air condition που δώρισε στο σχολείο ΑΜΕΑ ο Κασσελάκης περιμένουν ακόμα τον… ψυκτικό – Άφαντη η Δόμνα

Αράχνες θα πιάσουν, παρά την τεράστια ανάγκη που υπάρχει λόγω του χειμώνα, τα 8 air condition, που δώρισε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για ΑΜΕΑ της Καλλιθέας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφτεί το σχολείο και στη συνέχεια έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει. Τα 8 air condition

έφτασαν εδώ και παραπάνω από δύο μήνες, παραμένουν όμως στα… κουτιά, καθώς ουδείς εκ των αρμοδίων φρόντισε να πάει ψυκτικός στο σχολείο για να τα τοποθετήσει!

Το κατήγγειλε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha το μεσημέρι του Σαββάτου, εκφράζοντας και την οργή και την απορία του.

Προφανώς το ενδιαφέρον που είχε επιδείξει για το σχολείο η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου, εξαντλήθηκε στο να… συνοδεύσει απρόσκλητη τον κ. Κασσελάκη κατά την επίσκεψή του τότε, μόνο και μόνο για να μοιραστεί το φωτογραφικό πλάνο.

Έκτοτε και η κυρία Μιχαηλίδου εξαφανίστηκε, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος αρμόδιος για να κινήσει τις διαδικασίες εγκατάστασης των air condition.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπέος, η Πρωτοψάλτη και ένα πολύ βολικό άλλοθι

Κάποια παρεξήγηση έχει γίνει με τους απρόσκλητους τύπου… Δόμνας Μιχαηλίδου – Η απρέπεια σε βάρος Κασσελάκη στο ΚΕΘΕΑ

Με… Μάο για τα λουλούδια και ευχές για τη μέση απάντησε ο Κασσελάκης στα… «φιντάνια» του Κουτσούμπα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, ΑΜΕΑ, Κασσελάκης, – Άφαντη, Δόμνα,apistefto, amea, kasselakis, – afanti, domna