Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Αντιεμβολιαστής κόλλησε επίτηδες κορωνοϊό αλλά τελικά… πέθανε η μητέρα του

Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία με αντιεμβολιαστή που φέρεται να θέλησε κολλήσει κορωνοϊό με τραγικές συνέπειες βλέπει το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την voria.gr, ο αντιεμβολιαστής θέλησε να κολλήσει κορωνοϊό για να πάρει το πιστοποιητικό νόσησης, όμως κόλλησε και τη μερικώς εμβολιασμένη ηλικιωμένη μητέρα

του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε καθυστερήσει τον εμβολιασμό της καθώς φοβόταν για τις επιπλοκές και είχε επηρεαστεί από τις διφορούμενες απόψεις του περίγυρού της.

Η γυναίκα επέλεξε να εμβολιαστεί μετά την επιβολή περιορισμών στην είσοδο σε κλειστούς χώρους για τους ανεμβολίαστους, καθώς και μετά την προτροπή του οικογενειακού της κύκλου.

Η ηλικιωμένη είχε προλάβει να κάνει μόνον την πρώτη δόση του εμβολίου και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον γιο της, ο οποίος είχε μολυνθεί με τον κορωνοϊό αλλά δεν το γνώριζε ακόμα, χωρίς να φορούν μάσκα.

Ο αντιεμβολιαστής γιος της ηλικιωμένης παρουσίασε συμπτώματα μετά τη συνάντηση με τη μητέρα του, ενώ η ηλικιωμένη εμφάνισε συμπτώματα της λοίμωξης Covid-19 λίγες ημέρες αργότερα.

Μάλιστα, ο αντιεμβολιαστής γιος φέρεται να συμβουλευόταν έναν γιατρό από τον Βόλο καθόλη τη διάρκεια της νόσησής του που του έλεγε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό και όχι οι ανεμβολίαστοι.

Έτσι ούτε ο ίδιος ούτε η μητέρα του πήγαν στο νοσοκομείο, ακόμα και όταν αντιμετώπιζαν έντονη δύσπνοια και χρειάζονταν οξυγόνο.

Διαβάστε επίσης

Φίλης κατά Ιερά Συνόδου για την επίθεση στον Μόσιαλο: «Μετά την επιστήμη, την Ιεραρχία ενοχλεί και το χιούμορ»

Τραγωδία στο Ίλιον: Νεκρός 37χρονος – Απανθρακώθηκε από ηλεκτρική κουβέρτα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις – Την Δευτέρα στον ανακριτή (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, Θεσσαλονίκη, Αντιεμβολιαστής,apistefto, thessaloniki, antiemvoliastis