Απίστευτη επίθεση στην Ίμπιζα-Ο δράστης έδερνε και δάγκωνε το θύμα επί είκοσι λεπτά! (ΣΚΛΗΡΟ Video + Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον βάναυσο ξυλοδαρμό Βρετανού dj στην είσοδο του κτιρίου όπου διέμενε, στην Ίμπιζα.

Ο τρομοκρατημένος Kenny McSween δεχόταν επί 20 λεπτά τα άγρια χτυπήματα και τις δαγκωματιές του αγνώστου που του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, η επίθεση κράτησε τόσο πολύ, που ο δράστης –ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν Ισπανός- φαίνεται να βγάζει το μπουφάν του και να σκουπίζει τον ιδρώτα του πριν συνεχίσει!

Όπως καταγγέλλει όμως το θύμα, όταν έφθασε η αστυνομία,

άφησε τον δράστη και πέρασε χειροπέδες στον ίδιο…

Ο Kenny McSween υποστηρίζει ότι δεν έχει ιδέα γιατί δέχθηκε την επίθεση, και ότι η αστυνομία του είπε αργότερα ότι θεωρήθηκε – ο ίδιος- εισβολέας.

«Ήμουν βέβαιος ότι θα με σκότωνε», συμπληρώνει, και δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «αισθάνθηκα πως έπαιξα 12 γύρους με τον Μάικ Τάισον».

Κατά το θύμα, ο δράστης έβγαζε ήχους σαν άγριο ζώο.

Υποστηρίζει επίσης ότι αρχικά ο δράστης του είπε ότι είναι αστυνομικός και πήγε να τον ελέγξει κατά την είσοδό του στην πολυκατοικία του, ρωτώντας τον τι κάνει εκεί, αλλά γρήγορα τον έσπρωξε και τον κόλλησε στον τοίχο.

Κατάφερε να ξεφύγει και επέστρεψε μετά από δέκα λεπτά, οπότε και ο δράστης του επιτέθηκε βάναυσα, φθάνοντας ακόμη και στο σημείο να τον δαγκώσει στο πρόσωπο, το οποίο χρειάστηκε επτά ράμματα.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, οι αστυνομικοί άφησαν τον δράστη ελεύθερο, αφού τους έδωσε τα στοιχεία του.

Μετά από το περιστατικό, επέστρεψε στο Λονδίνο, φοβούμενος για τη ζωή του.

Ο McSween εργαζόταν ως dj επί δύο χρόνια στην Ίμπιζα, σε γνωστά κλαμπ του νησιού, και είναι γνωστός στην τοπική μουσική σκηνή, όπως και ο συνεργάτης του, Sian Edwards.

ΙμπιζαξυλοδαρμόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα