Απίστευτες ύβρεις στη Βουλή – Άγρια επίθεση Παππά σε Κωνσταντινόπουλο (Video)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φραστική επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, δέχθηκε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, ελάχιστες ημέρες μετά από την επίθεση που δέχθηκε από χρυσαυγίτες ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή, αναφέρθηκε στο πρόσφατο επεισόδιο

ξυλοδαρμού, από χρυσαυγίτες, με θύμα τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, λέγοντας πως είναι ντροπή το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες της επίθεσης. Και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε νωρίτερα την Δευτέρα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας μάλιστα πως οι πολίτες δεν μπορούν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππας ρωτώντας: «Τι συνέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη;» με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να του απαντά πως «δεν απαντώ σε ανθρώπους που υποκλίνονται στην φωτογραφία του Χίτλερ». Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο Χρήστος Παππάς τότε άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «άντε γαμ... ρε μ@λ@κα» και κατόπιν βγήκε από την αίθουσα...

Οδυσσέας ΚωνσταντινόπουλοςΧρήστος ΠαππάςΒουλήύβρειςΧρυσή ΑυγήHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα