Απίστευτες εικόνες σε πτήση για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα, χτύπησε αεροσυνοδό και πήγε ν’ ανοίξει την πόρτα (Video)
Περιπετειώδης ήταν η πτήση απο το Μαντσεστερ της Βρετανίας για το νησί της Ρόδου. Μία ηλικιωμένη επιβάτης αναστάτωσε όλους του υπόλοιπους με τα καμώματά της.
Σύμφωνα με δημοσιευμα της Dailymail, η συνταξιούχος φέρεται να είχε εξοργιστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης αφού απορρίφθηκε το αίτημά της για… δωρεάν σαμπάνια.
Τότε παρήγγειλε ένα τζιν τόνικ. Ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας φέρεται να της πήρε το ποτό αφού έγινε όλο και πιο επιθετική.
Ένας αεροσυνοδός προσπαθεί να συγκρατήσει τα χέρια της γυναίκας η οποία εξακολουθεί να είναι έξαλλη..
Τότε η γυναίκα σηκώνεται από τη θέση της και χτυπάει τον υπάλληλο δύο φορές στο πρόσωπο.
Ένα άλλο μέλος του πληρώματος φαίνεται να τον βοηθά να συγκρατήσει τη γυναίκα που πέφτει ξανά στο κάθισμά της. Ένας επιβάτης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ούρησε επίσης στο κάθισμά της πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Γερμανία.
Σύμφωνα με επιβάτη του αεροπλάνου: «Μια γυναίκα στην πτήση ζήτησε επανειλημμένα από τις αεροσυνοδούς δωρεάν σαμπάνια.
Η αεροσυνοδός είπε στη γυναίκα ότι δεν ήταν μέρος της υπηρεσίας και στο τέλος αγόρασε ένα τζιν τόνικ. Άρχισε να γίνεται επιθετική και έτσι η αεροσυνοδός της αφαίρεσε το ποτό. Άρχισε να βρίζει και να έχει βίαια ξεσπάσματα.
Κάποια στιγμή σηκώθηκε και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα της καμπίνας στη μέση της πτήσης. Σε αυτό το σημείο καθόταν πίσω με δύο άνδρες επιβάτες που προσπαθούσαν να την κρατήσουν κάτω καθώς χτυπούσε τους ανθρώπους.
Έχει ουρήσει πάνω από τρεις θέσεις και είχε επανειλημμένα εκρήξεις βίαιων επεισοδίων μέχρι που έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο».
Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας – της Jet2 – δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πτήση LS819 από το Μάντσεστερ στη Ρόδο εκτράπηκε χθες στο αεροδρόμιο του Μονάχου, ώστε να αποβιβαστεί ένας επιβάτης που ενοχλούσε. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες για αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση και την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε»
Διαβάστε επίσης
Πολεμικό Ναυτικό: Θρήνος στη Λάρισα για την 19χρονη δόκιμο – Στην Τυνησία «ψάχνουν» την αιτία θανάτου (Videos)
Τζόκερ: Στη Λάρισα το τυχερό δελτίο – Κέρδισε 11,9 εκατομμύρια με μόλις 3 ευρώ
Βόλος: «Θα σε κάψω, θα πάθεις ό,τι έπαθαν οι άλλες»
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Νεκρή δικηγόρος στα Εξάρχεια: «Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιοι θέλησαν να της πάρουν τη ζωή» λέει ο σύζυγός της
- Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο καταξιωμένος καθηγητής καρδιολογίας Γιάννης Νανάς
- Κορωνοϊός: Ποια εμβόλια αυξάνουν τον κίνδυνο εμφράγματος και πνευμονικής εμβολής
- Χάος σε πτήση από Μάντσεστερ προς Ρόδο: Γυναίκα ούρησε, χαστούκισε και πήγε να ανοίξει την πόρτα
- Διπλή μισθολογική ανάσα στο Δημόσιο
- Εξάρχεια: Θρίλερ με τον θάνατο γνωστής δικηγόρου - Για δολοφονία κάνουν λόγο οι συγγενείς της
- Τζόκερ: Με δελτίο 3 ευρώ κέρδισε 12 εκατ. ευρώ
- «Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους στην Αστυνομία, το παιδί μου θα ήταν ζωντανό»
- Το τυρί που ωφελεί τα οστά και την καρδιομεταβολική υγεία
- Το Πεντάγωνο υποψιάζεται ότι τα όπλα που παραδόθηκαν στο Κίεβο θα καταλήξουν στη «μαύρη» αγορά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Συντάξεις Σεπτέμβριου: Ξεκινούν οι πληρωμές σήμερα, ποιοι πάνε στα ΑΤΜ
- Διαβήτης: Το σύμπτωμα που «φωνάζει» και συχνά παραβλέπεται
- Βόλος: «Θα σε κάψω, θα πάθεις ό,τι έπαθαν οι άλλες»
- Πατέρας 6χρονης στην Κόρινθο: «Φώναξα βοήθεια αλλά δεν ακούστηκα λόγω άσθματος» (Video)
- Τζόκερ: Στη Λάρισα το τυχερό δελτίο – Κέρδισε 11,9 εκατομμύρια με μόλις 3 ευρώ
- Πολεμικό Ναυτικό: Θρήνος στη Λάρισα για την 19χρονη δόκιμο – Στην Τυνησία «ψάχνουν» την αιτία θανάτου (Videos)
- Σήμερα η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις
- Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (Videos)
- Κρήτη: Στον ανακριτή ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Πολεμικό Ναυτικό: Θρήνος στη Λάρισα για την 19χρονη δόκιμο – Στην Τυνησία «ψάχνουν» την αιτία θανάτου (Videos)
- Διαβήτης: Το σύμπτωμα που «φωνάζει» και συχνά παραβλέπεται
- Συντάξεις Σεπτέμβριου: Ξεκινούν οι πληρωμές σήμερα, ποιοι πάνε στα ΑΤΜ
- Τζόκερ: Στη Λάρισα το τυχερό δελτίο – Κέρδισε 11,9 εκατομμύρια με μόλις 3 ευρώ
- Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (Videos)
- Βόλος: «Θα σε κάψω, θα πάθεις ό,τι έπαθαν οι άλλες»
- Πατέρας 6χρονης στην Κόρινθο: «Φώναξα βοήθεια αλλά δεν ακούστηκα λόγω άσθματος» (Video)
- Κρήτη: Στον ανακριτή ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες
- Σήμερα η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τις παρακολουθήσεις
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Δεκαέξι θάνατοι και 2.154 κρούσματα σε μια εβδομάδα στην Κύπρο
- Τροχαίο στον Εύοσμο
- Γεροντικό: Αββά, τι να κάνω μπροστά στον πειρασμό
- Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις τελειώνουν, οι προσφορές έρχονται…
- Έρευνα: Έφηβοι που δεν κοιμούνται τουλάχιστον οκτώ ώρες κινδυνεύουν από παχυσαρκία
- Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 6 χρόνια -Με τον Ελτον Τζον, αποθεώνουν οι κριτικοί
- Σχολεία-Θρησκευτικά: Δικαίωμα απαλλαγής και για τους ορθόδοξους μαθητές
- Πέσιτς για Μίτσιτς: «Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του»