Απείλησαν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Θα σου κόψουμε το λαρύγγι» - Το σημείωμα και το μαύρο τζιπ
Απειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, που πριν από τρία χρόνια βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Από εκείνη την ημέρα η κυρία Σταυρούλα Τομπάζη παλεύει να αποδείξει ότι ο θάνατoς της κόρης της δεν ήταν μια απλή αυτοκτονία.
Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Λίνας αποκάλυψε ένας άντρας που επέβαινε σε μαύρο τζίπ, την πλησίασε στις αρχές του μήνα στο νεκροταφείο και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της.
«Την ώρα που πήγα εκεί άνοιξε ακόμα λίγο το παράθυρο και μου κόλλησε
«Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθισα λίγο εκεί στη Γαλήνη μου που έχω ένα παγκάκι και από εκεί και πέρα πήρα μετά το δρόμο για το σπίτι μου».
«Τίποτα δεν είναι τυχαίο»
Η μητέρα της βαθιά μέσα της πιστεύει πως οι πρόσφατες απειλές που δέχτηκε συνδέονται με τους ανθρώπους που οδήγησαν το παιδί της στον θάνατο.
«Η δική μου εκδοχή είναι ότι δεν μπορεί καταρχήν να είναι κάποιος άσχετος, γιατί εντάξει δεν μπορεί να σου κάνουνε πρωί πρωί μία τέτοια πλάκα. Εγώ πιστεύω και πολύ πιθανόν κιόλας να είναι κάποιοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Γαλήνης μου».
Δικηγόρος οικογένειας φοιτήτριας: «Απειλούν όλη την οικογένεια»
«Απειλήθηκε η κόρη και η ξαδέλφη. Έχει μια σημασιολογία η κόρη που απειλήθηκε ήταν πιο κοντά στη Γαλήνη και η ξαδέλφη ζούσε μαζί της τον πρώτο καιρό , δούλευαν και μαζί στη Θεσσαλονίκη. Άρα ο κύριος που απείλησε δεν είναι τυχαίος» τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο Αντώνης Ξυλουργίδης.
Η μητέρα της φοιτήτριας, μόλις συνήλθε από το σοκ, ενημέρωσε την ασφάλεια και κατέθεσε μήνυση προκειμένου να εντοπιστεί ο άνδρας που θέλει να της κλείσει το στόμα, ώστε να μην αποκαλυφθεί ποτέ το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από το θάνατο της Γαλήνης.
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν 28 Νοεμβρίου του 2016 όταν η 22χρονη φοιτήτρια έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Η 22χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν «φύγει» από τη ζωή, είχε πέσει θύμα cyber bullying, λόγω ενός video και κάποιων προσωπικών της φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Η οικογένειά της ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν ενδείξεις ότι μπορεί ο θάνατός της να μην ήταν αυτοκτονία. Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζή, αμφισβήτησε από την αρχή πως η κόρη της έβαλε τέλος στη ζωή της.
Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Σταυρούλα Τομπάζη, τη μοιραία ημέρα «η Γαλήνη δούλευε μαζί με μια φίλη της. Ήταν πολύ καλά, χόρεψαν, τραγούδησαν, έφαγαν και μετά συναντήθηκε με τον φίλο της. Ήταν περίπου 20:30 το βράδυ. Δεν ξέρω τι είπαν, η Γαλήνη έφυγε από εκεί, πήρε το λεωφορείο, πήγε στην εστία στο δωμάτιό της στον 7ο όροφο, πήρε φαγητό στην συγκάτοικό της, μπαίνει μέσα και της λέει έρχομαι σε πέντε λεπτά, πετιέμαι μέχρι τον 9o. Ανεβαίνει η Γαλήνη στον 9o όροφο και δεν κατέβηκε ποτέ. Τι συνέβη στον 9ο όροφο, δεν μπορώ να ξέρω».
Πηγή: star.gr
ΚοεμτζήαπειλέςμητέραφοιτήτριαμήνυσηHas video: Exclude from popular: 0- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πρόβλημα στην καρδιά: Ποτέ μην αγνοείτε αυτά τα 11 συμπτώματα (εικόνες)
- Τρείς γυναίκες δημοσιογράφοι Χούκλη, Τσόκλη, Βιτάλη μιλούν για τη μάχη τους με τον καρκίνο
- Τι αλλάζει στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες
- Πολάκης σε Ακριβοπούλου & Καψώχα: «Η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική»
- Σημαντικό! Στα 40 ευρώ η Ημερήσια αποζημίωση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας; Λέτε να μην ισχύσει;
- Τραγωδία: Νεκρός εντοπίστηκε ο 35χρονος αγνοούμενος στο Ηράκλειο
- Αυτή η χώρα ζήτησε από την Φουρέιρα να την εκπροσωπήσει στη Eurovision
- Η «μεταμόρφωση» του Πύργου του Πειραιά: Πώς θα γίνει στολίδι της πόλης (pics & vid)
- Ταλαιπωρία την Τρίτη στις μετακινήσεις - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την ημέρα της απεργίας
- Αν έχεις σκύλο, σίγουρα σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Το Ποντικι
- Τηλεθέαση: Πάνω από Alpha και ANT1 το Star
- Kαθηγητής του Χάρβαρντ αποκαλύπτει το μόνο πρωινό που πρέπει να τρώμε για καλή υγεία
- Aλλαγή ώρας: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω - Θα είναι η τελευταία φορά;
- Γιούνκερ για Brexit: Θα συμβεί!
- Πρόταση - έκπληξη από μεγάλη χώρα στην Φουρέιρα για την Eurovision
- Πειραιάς: Ο «κοιμισμένος γίγαντας» ξυπνά 47 χρόνια μετά (Video)
- Η Φωτεινή Αθερίδου έγινε μαμά - Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Photo)
- Λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε ατύχημα στη Σχολή Ευελπίδων - Έσπευσε να εξαφανισθεί ο οδηγός
- Αυτές οι εφαρμογές στο κινητό κλέβουν τα προσωπικά σου δεδομένα
- Δανοί επιστήμονες αποκαλύπτουν: Ο καφές μπορεί να σταματήσει τον διαβήτη, αλλά μόνο αν αποφεύγετε αυτό το είδος

- Τελευταία Νέα Το Ποντικι
- Απείλησαν τη μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Θα σου κόψουμε το λαρύγγι» - Το σημείωμα και το μαύρο τζιπ
- Τα σχέδια της Γερμανίας για την κατανομή προσφύγων
- Φιλελεύθερη Υποκρισία
- Πως και πως περιμένει το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα ο Βαλμπουενά (Photo)
- Τηλεθέαση: Πάνω από Alpha και ANT1 το Star
- Δανοί επιστήμονες αποκαλύπτουν: Ο καφές μπορεί να σταματήσει τον διαβήτη, αλλά μόνο αν αποφεύγετε αυτό το είδος
- Λεωφορείο της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε ατύχημα στη Σχολή Ευελπίδων - Έσπευσε να εξαφανισθεί ο οδηγός
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Συναγερμός για κερδοσκοπικά φαινόμενα στην αγορά πετρελαίου
- Τραγική αποκάλυψη σε γκολ! Ο σκόρερ «πάγωσε» το χαμόγελο του Έλληνα συμπαίκτη του – video
- Η «μητέρα των μαχών»: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε στο ΟΑΚΑ
- Τραγωδία στην Κίνα από φορτηγό που έπεσε πάνω στο πλήθος - 10 νεκροί και 16 τραυματίες
- O Joaquin Phoenix παράτησε στη μέση συνέντευξη
- Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 21.9.2019
- Έρχονται φορολογικά κίνητρα για αγορά ΙΧ
- Σ. Αραβία: Eπίθεση από το έδαφος του Ιράν θα θεωρηθεί "πράξη πολέμου"
- "Σήμερα... δεν έχω διάθεση!" - Δες τί φταίει