Απειλές Λαγού κατά Κανέλλη: «Να δεις πως θα φύγεις»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χοντρό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού και την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη εξελίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Βουλή κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος.

Η Λιάνα Κανέλλη

ανέφερε πως ο Γιάννης Λαγός την ώρα της συνεδρίασης σημείωσε αρκετές φορές την ιδιότητα του υπόδικου ενώ η ίδια του επεσήμανε πως «δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα με την ιδίοτητα του υπόδικου» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Κατόπιν ο Γιάννης Λαγός, όπως κατήγγειλλε η Λιάνα Κανέλλη, την ακολούθησε στους διαδρόμους της Βουλής με δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον εμποδίζουν να την πλησιάσει.

Ωστόσο, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του Γιάννη Λαγού και της Λιάνας Κανέλλη με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να της λέει «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής». «Ναι, ήμουν», απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Λαγός ανέφερε πως «Να δεις πως θα φύγεις» με την Λιάνα Κανέλλη να ανταπαντά «Με απειλείς;». «Ναι σε απειλώ, Τι θα πεις ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση»,της αντέτεινε ο Γιάννης Λαγός με την Λιάνα Κανέλλη να λέει πως «Μήνυση δεν έκανα στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;»...

Γιάννης ΛαγόςΛιάνα ΚανέλληΧρυσή Αυγήυπόδικος βουλευτήςτραμπουκισμόςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα