«Απασφάλισε» ο Μυτακίδης των «Αctive Member»: «Οι έντεχνοι θυμίζουν φασίστες και ας φαίνονται προοδευτικοί»

Στον Light απάντησε ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member, ο οποίος -μεταξύ άλλων- χαρακτήρισε «φασίστες» τους έντεχνους τραγουδιστές.

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Μυτακίδης είπε για τους έντεχνους τραγουδιστές: «Είναι μια φατριά ανθρώπων με ίδια λογική, έχουν ίδιες ρίζες, ίδιες πηγές, ίδιους χρηματοδότες. Αυτό εμένα μου κάνει σαν τους φασίστες

του Μαρινέττι, όλα τα χαρακτηριστικά, ας φαίνονται προοδευτικοί. Δεν μπορεί να παίρνεις 30 χρόνια δημόσια έργα και να το παίζεις επαναστάτης και ο κόσμος, που είναι από κάτω, να τραγουδάει καλύτερα από εσένα. Θα φάνε όποιον δεν ανήκει στη φατριά τους».

Στη συνέχεια είπε ότι υπάρχουν οι λεγόμενοι «έντεχνοι» τραγουδιστές που κάνουν καριέρα, ενώ δεν έχουν φωνή, φέροντας ως παράδειγμα τον Θανάση Παπακωνσταντίνου: «Τραγουδάει τα τραγούδια του, δεν τα ερμηνεύει. Τα μουρμουράει; Γουστάρει να τα λένε άλλοι; Θα καταλάβουμε ποτέ; Πόσα χρόνια θα μας πάρει; […] Πώς τολμάνε και βγαίνουν έξω και τραγουδάνε;».

Κληθείς να ασχολιάσει τις δηλώσεις του Light, που είχε πει στο «Fame Story» πως δεν ακούει Active Member καθώς «δεν έχει ψυχολογικά» και «δεν είναι προβληματικός», ο Μιχάλης Μυτακίδης είπε: «Αν εμείς απευθυνόμασταν σε αυτούς που έχουν ψυχολογικά προβλήματα, θα ήμασταν το πιο εμπορικό γκρουπ στην Ελλάδα. […] Μπορεί ο Light να έρθει εδώ να του μάθω μερικά πράγματα να μην εκτίθεται».

Τέλος, ο ίδιος δήλωσε πλήρης ημερών και σημείωσε: «Όλη μου η ζωή είναι γύρω από τους στίχους. […] Και αύριο να πεθάνω, δεν με πειράζει καθόλου. Δεν θα λείψω σε κανέναν, εμένα θα με θρηνήσουν μόνο οι στίχοι μου και είναι κατόρθωμα αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μπιμπίλας: Δημόσια καταγγελία για σήριαλ που πληρώνει νέους ηθοποιούς με φαγητό και μεταφορικά

Μακαλιάς σε Μπέττυ Μαγγίρα: «Δε ξέρω τι εκπομπή κάνουμε αλλά δε θα ήθελα έξω από τα θέατρα να ρωτάμε άσχετα»

Θέμις Μπαζάκα: «Να μπει σεξουαλική εκπαίδευση στα σχολεία και να πάψουν τα θρησκευτικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απασφάλισε, Μυτακίδης, Αctive Member,apasfalise, mytakidis, active Member