Απαράδεκτη δήλωση Πορτοσάλτε για το προσφυγικό: «Αν δεν θέλουμε να πνίγεται κανείς, θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα» (Video)

ΕΛΛAΔΑ

 

Σε απαράδεκτη δήλωση για το προσφυγικό και μεταναστευτικό προέβη ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, σχολιάζοντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ την επανίδρυση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Μέσα στα πολλά που είπε ο κ. Πορτοσάλτε, η ατάκα που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση ήταν ότι «αν δεν θέλουμε να πνίγεται κανείς, θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα», παρά τις προσπάθειες των παρουσιαστών να τονίσουν ότι κανείς δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.

 

xml:lang="el">Πέσανε οι μάσκες των «φιλελεύθερων».
Να πνίγονται. pic.twitter.com/brv0qy6TN7

— Thomas Mavrofides (@blacktom1961) January 17, 2020

Μεταξύ άλλων, ο Ά. Πορτοσάλτε είπε ότι «όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα» προσθέτοντας: «Να μην υποκρινόμαστε», και τονίζοντας ότι «την αποτροπή δεν την καταλαβαίνω. Τι θα βάλεις ανεμιστήρες να φυσάς να φεύγει η βάρκα πίσω;».

«Υπάρχουν και άλλοι τρόποι…» αντέτειναν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής και εκείνος επέμεινε «Δεν τα καταλαβαίνω αυτά περί αποτροπής. [...] Δεν είπα να βουλιάζεις βάρκες, αλλά από την ώρα που δεν βουλιάζεις βάρκα…».

 

Τέλος κάλεσε τις αρχές, δηλαδή τον κ. Μηταράκη και κ. Κουμουτσάκο, να πουν επισήμως πότε θα αρχίσουν οι επιστροφές. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, θα υποδεχόμαστε άλλους ανθρώπους» κατέληξε.ΠορτοσάλτεπροσφυγικόμεταναστευτικόΚυβέρνησηβάρκεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Απαράδεκτη, Πορτοσάλτε, Ελλάδα Video,aparadekti, portosalte, ellada Video