Απαιτούμε να ζούμε ευρωπαϊκά και να σφυρίζουμε κλέφτικα!

ΣΤΗΛΕΣΙστορίες για αγρίους

Κάνουμε τα πάντα, ακόμα και τα πιο απίθανα πράγματα εκτός από τις μεταρρυθμίσεις (που εκκρεμούν από την ίδρυση του κακομαθημένου αυτού κρατιδίου, με τους κοτζαμπάσηδες, τους προύχοντες, τις φατρίες, την οικογενειοκρατία, τους κομματάρχες, τους ψηφοφόρους πελάτες…).

Στήσαμε ένα τσαντίρι κρατικοδίαιτο και επιβιώνουμε μέσα από βίαιες αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και διαμάχες. Διχασμένοι σε παρανοϊκό βαθμό, έξω από κάθε λογική, πνιγμένοι σε φαντασιώσεις και φαντασιοπληξίες, ψεύδη και ουρανομήκη υποκρισία αδυνατούμε - παρά την σκανδαλώδη εύνοια της Ιστορίας απέναντί

μας - να εκτιμήσουμε την προκοπή μας, την εξέλιξή μας, την πρόοδό μας, τα επιτεύγματά μας… κι αυτό είναι επειδή μας δόθηκαν χάρισμα, επειδή μας δόθηκαν πεσκέσι, διότι εμείς θέλουμε την χώρα «ατομική», να μας εξυπηρετεί και να μας συντρέχει όποτε την έχουμε χρεία – κατά τα άλλα, ας είναι διαλυμένη!

Ακόμα και σήμερα που η χώρα βυθίζεται στο χάος, ένα χάος μπροστά στο οποίο δεν υπάρχουν ένοχοι κι αθώοι, εμείς πολιτευόμαστε μισαλλόδοξα και με πεισματική κομματική τυφλότητα ο ένας εναντίον του άλλού δεν συνθέτουμε, αλλά κατηγορούμε, δεν δημιουργούμε αλλά καταστρέφουμε.

Ακόμα και σήμερα, και τώρα, κι αυτή την ύστατη στιγμή πνιγόμαστε στην ανικανότητά μας, στα ψέματά μας, στις ιδεοληψίες μας, θυσιάζοντας την πατρίδα, το παρόν και το μέλλον μας, το δημόσιο συμφέρον στο βωμό μιας χυδαίας κομματοκρατίας συνειδητοποιημένων ταλιμπάν που παριστάνουν ότι συγκρούονται μεταξύ τους και ότι …διαφέρουν. Η συνθήκη της ελληνικής κομματοκρατίας συνεχίζει τον εθνικό φατριασμό, την ελεεινή προσήλωση στο συμφέρον καστών, ομάδων, συμφερόντων, ιδεολογικών μικρομάγαζων, όλου αυτού του χρεοκοπημένου θιάσου που καπηλεύεται την Ιστορία αυτού του τόπου.

Πρόκειται για ένα κρατίδιο που αρνείται πεισματικά να εκσυγχρονιστεί κατά τα δυτικά πρότυπα επιμένοντας να παραμένει κατσαπλιάδικο και ασυνάρτητο, ωστόσο μέσα από μια χυδαία απαίτηση: να ζει δυτικά και να σκέφτεται κλέφτικα – όπως ακριβώς σφυρίζει…

ΕΕΚυβέρνησηΕλλάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα