Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που την άρπαξε

ΕΛΛAΔΑ

 

Μία γυναίκα 40 ετών από το οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές ως βασική ύποπτη για τη διήμερη εξαφάνιση της δεκάχρονης. 

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ η 10χρονη μαθήτρια από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης, που βρέθηκε από κάτοικο της περιοχής το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά.

Στο πλευρό του ανήλικου κοριτσιού βρίσκονται από την αρχή παιδοψυχολόγοι, ενώ σε χθεσινές δηλώσεις η μητέρα της διέψευσε πως η 10χρονη

φέρει σημάδια στα χέρια.

Νωρίτερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να πραγματοποιηθεί κοινωνικός έλεγχος της ζωής της 10χρονης.

Την κίνηση αυτή είχε προαναγγείλει το πρωί ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας.

Απαντώντας στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι οι αρχές δεν επέτρεψαν στη μητέρα να δει το παιδί παρά μόνο για λίγο, ο κ. Γιαννόπουλος είπε: «Σήμερα θα στείλουμε αναφορά, όπως κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, στον εισαγγελέα Ανηλίκων προκειμένου να διερευνήσει από κοινωνικής πλευράς, θα δώσει εντολή για κοινωνική έρευνα όπως σε κάθε περίπτωση ανάλογη, για να διερευνήσει τη ζωή του παιδιού πριν, τώρα και τη ζωή που θα έχει στο μέλλον».

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑεξαφάνισηταυτοποίησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα