Αντζελίνα Τζολί: Μπαίνει στη βιομηχανία της μόδας για καλό σκοπό

Η Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσε χτες Τετάρτη μέσω Instagram στους 14,3 εκατομμύρια ακολούθους της το νέο πρότζεκτ με το οποίο έχει καταπιαστεί τον τελευταίο καιρό.

Με όνομα Atelier Jolie, το πρότζεκτ είναι μια δημιουργική κολεκτίβα, ένα μέρος «όπου όλοι μπορούν να δημιουργήσουν», όπως έγραψε η ηθοποιός. Το ατελιέ, όπως λέει και το όνομά του, θα είναι ένα μέρος «για δημιουργικούς ανθρώπους που θα μπορούν να συνεργαστούν με μια εξειδικευμένη και διαφορετική οικογένεια ειδικών ραφτών, κατασκευαστών πατρόν

και τεχνιτών από όλο τον κόσμο» και αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο πρόσθεσε η ίδια.

Πηγή στο περιοδικό People παραδέχεται πως η ηθοποιός ετοιμάζει αρκετό καιρό το συγκεκριμένο πρότζεκτ: «ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. [Η Jolie] θέλει να επικεντρωθεί στο σεβασμό και την ανάδειξη των ανθρώπων που σπάνια πιστώνονται για την κατασκευή των ρούχων, των υφασμάτων και των κεντημάτων».

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η 47χρονη «δημιουργεί έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να είναι πιο δημιουργικοί και πρωτότυποι, εστιάζοντας στη χειροτεχνία και την ποιότητα, η οποία οδηγεί σε λιγότερα απορρίμματα».

Το Atelier Jolie δεν θα χρησιμοποιεί καινούργια υλικά παρά μόνο απομεινάρια ρούχων, ποιοτικά vintage υλικά και υφάσματα. Επιπλέον, θα επιτρέπει στους λάτρεις της μόδας να επισκευάζουν και να ανακυκλώνουν τα δικά τους ρούχα για να δώσουν νέα ζωή σε όσα διαφορετικά θα είχαν πάει χαμένα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού:

«Το Atelier Jolie είναι ένα μέρος όπου δημιουργικοί άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ικανούς και διαφορετικούς ράφτες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες από όλων τον κόσμο. [Το πρότζεκτ] πηγάζει από την εκτίμηση και τον βαθύ σεβασμό μου για τόσους ράφτες και δημιουργούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί κατά καιρούς, από την επιθυμία να χρησιμοποιήσω υψηλής ποιότητας βίντατζ υλικά και απομεινάρια ρούχων και ταυτόχρονα να είμαι μέρος ενός κινήματος που προωθεί περισσότερο την προσωπική έκφραση.

Ανυπομονώ να εξελιχθώ μαζί σας. Περισσότερα σύντομα…»

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Διαβάστε επίσης:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Φωτογραφίζει τον 8 μηνών γιο του δίπλα στην πισίνα (Photo)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οι γιοι της θέλουν να μετακομίσουν στη Χαβάη με τον πατέρα τους

Έλλη Κοκκίνου: «Το 2008 μου έγινε πρόταση για την Eurovision»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντζελίνα Τζολί, Μπαίνει,antzelina tzoli, bainei