Αντώνης Κανάκης: Η γκάφα για τον… παππού Λευτέρη Πανταζή

Με ένα αφιέρωμα στη νυχτερινή ζωή και τη «χρυσή εποχή» της πίστας αποχαιρέτησε το «Βινύλιο», την Παρασκευή το βράδυ, το τηλεοπτικό κοινό για το 2022, ελέω Μουντιάλ.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς, οι άνθρωποι που ηγήθηκαν του συγκεκριμένου ρεύματος είχαν την τιμητική τους. Ένας από αυτούς, ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίστηκε live μέσω skype στην εκπομπή για να μοιραστεί με τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση μνήμες από εκείνα τα χρόνια.

Στην προσπάθειά

του να τον καλωσορίσει με ξεχωριστό τρόπο, ο Αντώνης Κανάκης έκανε …γκάφα που είχε σχέση με την κόρη του ΛΕΠΑ, Κόνι Μεταξά.

«Κοιτάξτε να δείτε, για μένα σε όλη αυτή την ιστορία, όλοι είναι κορυφαίοι, αλλά εγώ είμαι με ΛεΠα. Τελείωσε. Το δήλωσα από την αρχή και, κυρίες και κύριοι, δεν είναι απλά ένας ΛεΠα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένας ΛεΠαππούς. Λευτέρη, δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε που είσαι εδώ, φίλε», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

»Λίγο κακάκια έκανες με το που η κόρη σου σε έκανε παππού, έτσι;», συνέχισε ο παρουσιαστής, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να απαντά: «Ακόμα δεν με έχει κάνει, ρε συ, κάτσε».

Α.Κ.: Δεν σε έκανε; A, δεν έγινες;

Λ.Π.: Όχι, στην προεργασία είμαστε.

Α.Κ.: Οπότε είσαι μελλοντικός ΛΕΠΑππούς.

Διαβάστε επίσης:

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

Τι απαντά το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην επιστολή του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ

Σασμός: Πιο κοντά Λευτέρης και Θοδώρα – Όλες οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα