Αντεπίθεση της «Αυγής» για τα οικονομικά της

MEDIA

Με τίτλο "Καταπίνοντας την κάμηλο", η «Αυγή» καταγγέλλει μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης, την προσπάθεια «ορισμένων» να δημιουργήσουν σκιές γύρω από τα οικονομικά της -όπως υποστηρίζει- για δεύτερη ημέρα.

Όπως επισημαίνεται, αναφέρονται στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας, «με την προφανή σκοπιμότητα να δείξουν ότι "όλοι ίδιοι είναι" και απώτερο στόχο να συμψηφίσουν τις αμαρτίες τους, τα δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες, τις οικείες off shore, τις δοσοληψίες με εμφανή και αφανή συμφέροντα».

Ειδικότερα,

όπως σημειώνεται, η προσπάθεια επικεντρώνεται στη δημοσιοποίηση ή μη της τελευταίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, στη δημόσια ή μη (μέσω τραπεζών) εγγραφή όσων ήταν να εισφέρουν στο μετοχικό κεφάλαιο.

Και τονίζεται «Ματαιοπονούν και πάλι», παραθέτοντας τις δύο ανοιχτές, δηλαδή δημόσιες, προσκλήσεις που δημοσιεύτηκαν στην έντυπη και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας στις 14.12.2013 και 01.01.2014

Καταλήγοντας το δημοσίευμα αναφέρεται σε «σπερμολογία ότι αναδημοσιεύουμε δηλώσεις του Σόρος για το Brexit, επειδή τα... παίρνουμε από τον άνθρωπο που γκρέμισε τη στερλίνα...», που «δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε»

ΑυγήHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα