ΑΝΤ1: Αντίστροφη μέτρηση για το Μουντιάλ

Σίγουρα το φετινό Μουντιάλ θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Πρώτον είναι το πρώτο που δεν διεξάγεται το καλοκαίρι και δεν θα το απολαύσουμε στο μπαλκόνι με μπύριτσα παγωμένη. Και δεύτερο είναι το πρώτο που δεν θα μεταδοθεί απο τα τρία κανάλια της ΕΡΤ αλλά θα το δούμε απο τον ΑΝΤ1.

Από τους 64 αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου, οι 32 (ανάμεσα τους οι

ημιτελικοί, ο αγώνας για τις θέσεις 3-4 και ο τελικός) θα μεταδοθούν από την ελεύθερη συχνότητα του ANT1 και το σύνολο τους από το ΑΝΤ1+ (πρόκειται για τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1)

Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Στέφανος Αβραμίδης, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Ψάρρας, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Έλενα Παπαδοπούλου θα καλύπτουν από το Κατάρ και τα στούντιο της Αθήνας όλους τους αγώνες του Μουντιάλ 2022. 

Από τις 20 Νοεμβρίου, θα δώσουν τη σκυτάλη στην εκπομπή «ΩΡΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ» με τον Στέφανο Αβραμίδη και τον Βασίλη Σαμπράκο, οι οποίοι καθημερινά στις 23:00 θα παρουσιάζουν την περίληψη της ημέρας μετά το τέλος των αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Το Νetflix «παγώνει» το ντοκιμαντέρ της Meghan και του Harry, μετά τις αντιδράσεις για το «The Crown»

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα επιφυλάσσει στον ερωτοχτυπημένο Γιώργη μια δυσάρεστη έκπληξη

Τηλεθέαση: Σκληρή σύγκρουση της μυθοπλασίας ανάμεσα σε «Σασμό» και τη «Γη της Ελιάς»

Keywords
Τυχαία Θέματα