Άνοιξε... πόλεμο στο Facebook η Ρίκα Βαγιάνη - Δείτε τις «εμπρηστικές» αναρτήσεις

ΕΛΛAΔΑ

«Πόλεμο» ξεκίνησε η γνωστή δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάννη, η οποία με μια εμπρηστική ανάρτησή της στο Facebook προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις από άτομα που θεωρούσαν ότι θίχτηκαν από αυτό που έγραψε.

Η ανάρτηση-βόμβα της Ρίκας Βαγιάννη περιείχε μόνο δέκα λέξεις: «Sites με μανούλες, αυτή η μάστιγα, αυτή η σιχαμερή χολέρα», ωστόσο προκάλεσε κυριολεκτική θύελλα αντιδράσεων από σχολιαστές.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις ήταν τόσο σφοδρές, που η Ρίκα Βαγιάννη υποχρεώθηκε να διευκρινίσει τι εννοούσε,

ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά, καθώς έγραψε: «Σχόλια από ευαίσθητες ψυχές εδώ πέρα μέσα=ύποπτα μαρσιποφόρα γκομενάκια που τους χάλασα την παράγκα των διαγωνισμών και των χορηγιών για παρκοκαλτσοκρέβατα που τα μοιράζονται μεταξύ τους διασπείροντας επιβλαβή ψεύδη και λογοκλοπώντας ασύστολα. Μωρ' καμμια ξυπνητή...».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η δεύτερη ανάρτηση προκάλεσε κλιμάκωση των... εχθροπραξιών, με αποτέλεσμα να γίνει αναφορά στο Facebook και η σελίδα της Ρίκας Βαγιάννη να κατέβει για κάποιο διάστημα. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε την δημοσιογράφο να συνεχίσει να γράφει, αυτή τη φορά από λογαριασμό με το απίστευτο όνομα «Παλιορίκα Παλιοβαγιάννη»!

Από το άλλο site, λοιπόν, η δημοσιογράφος εξήγησε τι είχε συμβεί, συνεχίζοντας την επιθετική τακτική της: «Ορδες από σχιζοφρενειογόνες μήτρες μου κατεβάσαν τη βιτρίνα με την οποία κυκλοφορώ, ως "Ρίκα Ζ. Βαγιάννη".

Εκτελούνται ολιγοήμεραι επισκευαί. Προς το παρόν, αυτή τη γλιτσερή μπουτίκ βρεφών, νηπίων και λοιπών αξεσουάρ και καταναλωτικών ειδών που έχουν στήσει για να σας μαδάνε σαν κότες, θα τους την κλείνω από εδώ και βλέπουμε -αν μ αρέσει θα κάτσω κι άλλο».

Ρίκα ΒαγιάννηfacebookμανούλεςαναφοράHas video: Exclude from popular: 1
Keywords
Τυχαία Θέματα