Αngelina Jolie: Έτοιμη να καταθέσει αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία στη δίκη για το διαζύγιο

Έγγραφα από τη δικογραφία της δίκης για το πολύκροτο διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt εξασφάλισε το The Blast. Όπως αναφέρει, η σταρ του Χόλιγουντ είναι έτοιμη να καταθέσει αποδείξεις για τη φερόμενη

κακοποίησή της από τον πρώην σύζυγό της.

Σε ξεχωριστό έγγραφο αναφέρεται και το ενδεχόμενο να καταθέσουν στη δίκη και τα τρία μικρότερα παιδιά τους, Shiloh, Knox και Vivienne, εφόσον το δικαστήριο το επιτρέψει. Στο δικαστήριο μπορούν να καταθέσουν και τα μεγαλύτερα παιδιά του ζευγαριού, και μάλιστα χωρίς γονική συναίνεση, καθώς θεωρούνται όλα ενήλικα.

Η μάχη του διαζυγίου

Η μάχη του διαζυγίου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016. Πέντε χρόνια μετά το πρώην ζευγάρι δεν έχει καταφέρει να καταλήξει για την επιμέλεια των παιδιών και τον διαμοιρασμό της τεράστιας περιουσίας τους.

Αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Jolie είχαν ακολουθήσει πολλά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Brad Pitt βρέθηκε να ερευνάται ως φερόμενος δράστης κακοποίησης του Maddox ενώ βρίσκονταν εν πτήσει με ιδιωτικό jet. Για την υπόθεση είχαν ενημερωθεί οι Αρχές και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Λος  Άντζελες και ξεκίνησε επίσημη έρευνα που ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύπτει ενοχή του Pitt για κάποιο αδίκημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα