Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε για τους Σπαρτιάτες – «Πες στη μάνα του Φύσσα ότι ο ελληνικός λαός τούς έβαλε στη Βουλή» (Video)

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα του Super Κατερίνα με αφορμή τη συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιουνίου.

Σχολιάζοντας την είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στο ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «κυβέρνησης όλων των Ελλήνων», ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβασε τους τόνους, χωρίς να κρύβει την οργή του.

«Αυτά είναι λόγια. Εγώ δεν θέλω να είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Θέλω να αυξηθεί το χαμηλότερο

εισόδημα, να πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ και κάθε βδομάδα να μη βλέπουμε νέες τιμές, να μην ξεμένω από λεφτά στις 15 του μήνα. Τα άλλα είναι λόγια, να δούμε εάν θα πραγματοποιηθούν. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Στη μάνα του Φύσσα μπορείς να πεις ότι ο ελληνικός λαός έβαλε τους Σπαρτιάτες στη Βουλή; Να βλέπει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα να βγαίνει μετά από ένα tweet; Είναι ανεπίτρεπτο ιστορικά, έπρεπε να ντρεπόμαστε χθες το βράδυ. Εγώ ξύπνησα με μεγάλη θλίψη για τα μορφώματα αυτά.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο, όταν στη συνέχεια παρενέβη τηλεφωνικά στο πρωινό του Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος «Σπαρτιάτες», Χρήστος Κατσιβαρδάς, θέλοντας να αντικρούσει όσα ακούστηκαν στον αέρα προηγουμένως.

Διαβάστε επίσης:

Όμιλος Vice: Εξαγορά από μεγάλο επενδυτικό σχήμα

ΕΡΤ: Σχέδια ανανέωσης για την «επόμενη ημέρα» και οι αλλαγές προσώπων

Ράνια Τζίμα για «Σπαρτιάτες»: «Περαστικά μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Μικρούτσικος, Ξέσπασε, Σπαρτιάτες – Πες, Φύσσα, Βουλή Video,andreas mikroutsikos, xespase, spartiates – pes, fyssa, vouli Video