Ανδρέας Μικρούτσικος: Έμαθε στον αέρα ότι ο Παναθηναϊκός έγινε Πρωταθλητής Ευρώπης – Δείτε πώς αντέδρασε (Video)

Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN βρισκόταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος την ώρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έπαιζε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, διεκδικώντας το ευρωπαϊκό κύπελλο, 7ο στην ιστορία του.

Ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής «TV Queen» στον αγώνα, προειδοποιώντας από την αρχή ότι δεν θα του είναι εύκολο να συγκεντρωθεί. Όταν, λοιπόν, ο Τάσος Τρύφωνος τον ενημέρωσε ότι ο αγώνας έληξε με νικητή τον Παναθηναϊκό,

ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και σαν μικρό παιδί, άρχισε να φωνάζει στο πλατό και να φιλά όλα τα μέλη του προγράμματος.

«Το πήραμε; Στοπ στοπ! Ναι, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης! Κοριτσάρες μου, είμαστε η πρώτη Tv Queen-αρα ομάδα! Το πήραμε! Το πήραμε! Μπράβο στον Παναθηναϊκό! Μπράβο στους φιλάθλους, μπράβο στον πρόεδρο του, μπράβο στο ελληνικό μπάσκετ.

Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης για έβδομη φορά! Για έβδομη φορά! Το πήραμε! Το πήραμε! Δεν κάνω άλλο εκπομπή! Το πήραμε! Το πήραμε, ρε, το πήραμε» φώναζε, ενώ αμέσως μετά αποχώρησε από το πλατό, με την Ιωάννα Μαλέσκου να παρακολουθεί έκπληκτη την εν λόγω αντίδραση.

«Αυτό και αν ήταν έκτακτο, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι! Είναι όλο αυτό σουρεάλ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Οι RSF καταγγέλλουν το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου σε βάρος δημοσιογράφων – Νέα προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Ράφα: Σφαγή αμάχων σε κέντρο υποδοχής καταγγέλλουν οι Παλαιστίνιοι – Σημαντικούς τρομοκράτες τους «βαφτίζει» το Ισραήλ (video)

Johnny Wactor: Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ηθοποιό του General Hospital (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Μικρούτσικος, Έμαθε, Παναθηναϊκός, Πρωταθλητής Ευρώπης – Δείτε, Video,andreas mikroutsikos, emathe, panathinaikos, protathlitis evropis – deite, Video