Ανδρέας Λοβέρδος: Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ – Η ανακοίνωσή του

Την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ, τόσο από τα όργανα του κόμματος, όσο και από την ιδιότητα του μέλους, ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς

πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη.»

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος, στις πρόσφατες εκλογές, έμεινε εκτός Βουλής και τη θέση του κατέλαβε η Μιλένα Αποστολάκη.

Στην τελευταία του συνέντευξη πριν από τις εκλογές, ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωνε, μεταξύ άλλων, στο topontiki.gr ότι «Το ΠΑΣΟΚ είναι η μοναδική αξιόπιστη και υπεύθυνη επιλογή».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, ανέφερε τότε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση ότι είναι κόμμα που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στον λαϊκισμό και τη δημαγωγία», ενώ για το ΠΑΣΟΚ έλεγε πως «είναι η μοναδική αξιόπιστη και υπεύθυνη επιλογή».   

Διαβάστε επίσης:

«Πρεμιέρα» για ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ στις προγραμματικές χωρίς τον Τσίπρα – Πυρετώδεις προετοιμασίες

ΠΑΣΟΚ: Κατρίνης και Μάντζος οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποί

Σπίρτζης: Δεν είναι καλλιστεία η εκλογή ηγεσίας – Βολές σε Τζανακόπουλο, Σκουρλέτη, Σβίγγου (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα