Ανδραβίδα: Στον ανακριτή ο δράστης του τετραπλού φονικού – Τον γιούχαρε ο κόσμος (video)

Λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, ο 60χρονος που ομολόγησε πως την περασμένη Τετάρτη σκότωσε την οικογένεια στην Ανδραβίδα.

Κατά την άφιξη του ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί τον αποδοκίμασε και τον έβρισε.

Όπως αναφέρει το patrisnews, τον 60χρονο κατηγορούμενο θα υπερασπιστεί ο δικηγόρος Αμαλιάδας Σπύρος Ανδριόπουλος, ο οποίος διορίστηκε από το δικαστήριο.

Ο άνθρωπος που ξεκλήρισε την οικογένεια μέσα στο σπίτι της είναι πολύ πιθανό να λάβει εκ

νέου προθεσμία για να απολογηθεί με τον δικηγόρο του…

«Δεν θέλω να θυμάμαι»

Κατά την ομολογία του ο 60χρονος είπε για τις οικονομικές διαφορές που είχε με τον 32χρονο ενώ φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατά το παρελθόν είχε διακόψει την παροχή νερού και ρεύματος στο σπίτι της οικογένειας.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα» φέρεται να είπε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς.

Ο 60χρονος, υπό το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων της προανάκρισης, εξεταζόμενος, ομολόγησε, ότι διέπραξε τις ανθρωποκτονίες της 37χρονης και του 32χρονου.

Ωστόσο, αρνήθηκε να αρνήθηκε να μιλήσει για τη δολοφονία των παιδιών λέγοντας πώς «δεν θέλω να θυμηθώ. Δεν έχω συγχώρεση για αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Προκλητικός και κυνικός ο δολοφόνος – «Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά»

Ανδραβίδα: Στον ανακριτή ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας – «Να ερευνηθούν ανεξιχνίαστες υποθέσεις» (video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα κρίσιμα 60 λεπτά και η διάσταση απόψεων στις καταθέσεις (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα