Αναζητά τον άγνωστο πατέρα του παιδιού της μετά από one-night stand (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Τον πατέρα του παιδιού της αναζητά απεγνωσμένα η 26χρονη Ναταλί Αμιότ από την Γαλλία μέσω αναρτήσεών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τραβώντας την προσοχή πολλών χρηστών του διαδικτύου.

Η 26χρονη είχε ταξιδέψει για τρεις μήνες στην Αυστραλία, όπου έκανε σεξ - τύπου one-night stand - με έναν νεαρό άνδρα την τελευταία νύχτα της παραμονής της εκεί. Ερωτεύτηκε τον άνδρα κεραυνοβόλα και μόλις έμαθε ότι ήταν έγκυος απ’ αυτόν επέστρεψε στην Αυστραλία αναζητώντας τον.

Στη συνέχεια, η Ναταλί

ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει την ιστορία της και ζητά την βοήθεια όσων χρηστών επιθυμούν να αναρτήσουν το βίντεο σε μια προσπάθεια εύρεσης του πατέρα του παιδιού της.

Σε ερωτήσεις των χρηστών των social media για το όνομα του αγνώστου άνδρα, η Ναταλί δεν έχει δώσει απαντήσεις, ωστόσο είπε ότι είχε αποθηκεύσει τον αριθμό του τηλεφώνου του στο κινητό της, το οποίο έχασε.

«Σας παρακαλώ, δεν ήξερα ότι θα γινόταν είδηση… Θέλω απλά να τον δω… Λυπάμαι… Δεν μου έχει απομείνει τίποτα, αν δεν τον βρω θα επιστρέψω σπίτι μου… Θέλω απλά να δω… Αν πει όχι, τότε εντάξει… Είναι κακό αυτό;» απάντησε στους επικριτές της η 26χρονη.

Ο μυστηριώδης άνδρας είναι μαυρισμένος, ξανθός με γαλάζια μάτια και έχει ύψος 1,83 μ., σύμφωνα με τις περιγραφές της Ναταλί.

Ναταλί ΑμιότΓαλλίαΑυστραλίαπαιδίέγκυοςΠατέραςone-night standHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα