Ανατροπή «βόμβα» για το διαζύγιο Τζολί-Πιτ

ΚΟΣΜΟΣ

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την πολύκροτη αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί τον Σεπτέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τους τελευταίους μήνες η γνωστή ηθοποιός και ο Μπραντ Πιτ δεν έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες.

«Το διαζύγιο έχει σταματήσει. Δεν έχουν κάνει τίποτα τους τελευταίους μήνες για να το προχωρήσουν. Κανείς δεν πιστεύει ότι πρόκειται να το προχωρήσουν», αποκάλυψε ανώνυμη πηγή.

Σύμφωνα πάντα με όσα γράφονται, ο λόγος που

η Αντζελίνα Τζολί πάγωσε τις διαδικασίες είναι το γεγονός πως ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε το ποτό.

Ο Μπραντ Πιτ είχε μιλήσει για το πρόβλημα με τον αλκοολισμό σε συνέντευξή του στο GQ, τον προηγούμενο Μάιο, και η υπόσχεσή του να βλετιωθεί με αυτό το σημαντικό ζήτημα του εθισμού του άγγιξε την Αντζελίνα Τζολί.

Σύμφωνα με φίλη της ηθοποιού, εκείνη ήταν πρόθυμα να τον δεχτεί πίσω αν έδειχνε αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του. «Ο Μπραντ Πιτ σταμάτησε να πίνει για να την ξανακερδίσει και αυτό ήταν το μόνο που ήθελε. Όλοι πιστεύουν ότι θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ανακοίνωναν πως ακυρώνουν το διαζύγιο και προσπαθούν να τα ξαναβρούν».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στην Dailymail, η διαδικασία του διαζυγίου έχει επιβραδυνθεί σημαντικά. «Τα πηγαίνουν καλά για χάρη των παιδιών τους», αναφέρει η πηγή. Ο Μπραντ Πιτ δήλωσε ότι έκοψε το ποτό και πίνει πλέον χυμούς και ανθακούχο νερό.

Μετά την αίτηση διαζυγίου, η Αντζελίνα Τζολί πήρε τα 6 τους παιδιά και έφυγε. Η 42χρονη διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλειά τους.

Αντζελίνα ΤζολίΜπραντ ΠιτδιαζύγιοHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα