Ανατροπή στην Αμαλιάδα: Τραυμάτισε τον συμμαθητή του με ανοιχτήρι για μπύρες και κρασιά

ΕΛΛAΔΑ

 

Με ανοιχτήρι για μπύρες, αναψυκτικά και κρασιά τραυμάτισε ο 16χρονος τον 15χρονο συμμαθητή του, στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας το πρωί της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, αυτό προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, ενώ ο νεαρός, κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ανηλίκων με τις κατηγορίες πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι, 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος

του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Ειδικότερα σήμερα το πρωί, σε σχολικό συγκρότημα σε περιοχή της Ηλείας, τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο 15χρονο ημεδαπό, ο οποίος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Ο δράστης μετέβη το μεσημέρι αυτοβούλως στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου και συνελήφθη, ενώ παράλληλα παρέδωσε στους αστυνομικούς πολυεξάρτημα (ανοιχτήρι φιαλών, λεπίδα κ.λπ.) ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr οι δύο νεαροί είχαν διαμάχη έντονη τις τελευταίες ημέρες και σήμερα το πρωί στο πρώτο διάλειμμα, έγινε το σοβαρό επεισόδιο μέσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 16χρονος φέρεται να υποστήριξε πως το σημερινό επεισόδιο να προέκυψε ως συνέχεια προηγούμενου επεισοδίου αλλά με συνθήκες νέας παρεξήγησης.

ΑμαλιάδασυμμαθητήςανοιχτήριμπύρεςαναψυκτικάμαθητήςτραυματισμόςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα