Ανατροπή στα σχέδια του γάμου της Πίπα Μίντλετον

ΚΟΣΜΟΣ

Με πυρετώδεις ρυθμούς κάνει τις ετοιμασίες του γάμου της η Πίπα Μίντλετον που σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Τζέιμς Μάθιου. Η αδελφή της Δούκισσας του Cambridge και ο πολυεκατομμυριούχος θα δώσουν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στις 20 Μαΐου, στον ναό του Αγίου Μάρκου στο Ενγκελφιλντ.

Ο γάμος τους πρόκειται να αποτελέσει το πιο λαμπερό γεγονός της χρονιάς και όπως είναι λογικό όλα -έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια- είναι κανονισμένα. Εκτός από τους καλεσμένους….

Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Εκκλησίας της Αγγλίας, ένας γάμος αποτελεί δημόσια τελετή κι έτσι μπορούν να παρευρίσκονται όλοι οι ενορίτες, αρκεί -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο- «να υπάρχει διαθέσιμος χώρος τόσο για όσους κάθονται όσο και για εκείνους που στέκονται όρθιοι», εκτός κι αν προκύψει σοβαρό ζήτημα ασφαλείας».

Το γεγονός αυτό φαίνεται να ανατρέπει τα σχέδια της Πίπα Μίντλετον, καθώς είναι πιθανόν στον αριστοκρατικό γάμο της και ανάμεσα στα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας να είναι παρόντες και όλοι οι ντόπιοι...

Πίπα ΜίντλετονΤζέιμς Μάθιουγάμοςκαλεσμένοιανατροπή σχεδίωνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα