Ανατριχιαστική συνέντευξη από γνωστό ηθοποιό: Τίποτα δεν έχει νόημα... (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Παλιότερα, ο ηθοποιός αυτός αποτελούσε το «σήμα κατατεθέν» της τρελής, ακραίας κωμωδίας στο Χόλιγουντ, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος -όταν βρίσκεται...- για θέματα που σχετίζονται με την προσωπική του ζωή ενώ ο ίδιος έχει αποτραβηχθεί από την δημοσιότητα.

Γι' αυτό και προκάλεσε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ο Τζιμ Κάρεϊ αποφάσισε να εμφανιστεί στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη και όπως ήταν φυσικό οι δημοσιογράφοι θέλησαν να του αποσπάσουν κάποια δήλωση. Ωστόσο, αυτό που

ακολούθησε μάλλον σοκ προκάλεσε, παρά ενδιαφέρον.

Κι αυτό, διότι, όταν ο Κάρεϊ ρωτήθηκε για την παρουσία του στις εκδηλώσεις είπε: «Όλο αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Ήθελα να βρω το πιο ανούσιο πράγμα να πάω σήμερα, και να 'μαι. Πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι τελείως χωρίς νόημα», αφήνοντας άναυδη τη δημοσιογράφο.

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας ότι «Γιορτάζουμε τα είδωλα; Αυτό είναι πιθανότατα το χαμηλότερο επίπεδο στο οποίο θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε. Εσύ πιστεύεις στα είδωλα; Εγώ πιστεύω στις προσωπικότητες. Δεν πιστεύω καν πως υπάρχεις, αλλά υπάρχει ένα υπέροχο άρωμα στην ατμόσφαιρα.[...] Δεν πιστεύω στα είδωλα, δεν πιστεύω στην προσωπικότητα, πιστεύω πως η ειρήνη βρίσκεται πέρα από τις προσωπικότητες, πέρα από την εφεύρεση και την μεταμφίεση».

Και για να κάνει ακόμα πιο άβολα τα πράγματα, κατέληξε λέγοντας ότι «δε με νοιάζει. Δεν ντύθηκα. Δεν υπάρχω εγώ. Υπάρχουν μόνο πράγματα που συμβαίνουν και συμπλέγματα τετράεδρων που κινούνται γύρω γύρω μαζί. Δεν είναι δικός μας ο κόσμος. Δεν έχουμε καμία σημασία. Αυτά είναι τα καλά νέα».

Well, you definitely can't say that Jim Carrey gives a boring interview: "There is no me. There's just things happening." pic.twitter.com/HatQ6mHsKp

— E! News (@enews) September 10, 2017

Μάλιστα...

Τζιμ ΚάρεϊΕβδομάδα Μόδας της Νέας ΥόρκηςσυνέντευξηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα