«Άναψε» ξανά το σήμα τη Ολυμπιακής στο Ελληνικό (Photos - Video)

ΕΛΛAΔΑ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αναστύλωσης του σήματος της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη συμβολή με την Αλίμου.

Την πρωτοβουλία είχε αναλάβει και ανακοινώσει τον Φεβρουάριο ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, και μάλιστα χθες πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση για τη φωταγώγηση του.

Το παρών στην τελετή έδωσαν εκατοντάδες πολίτες, εκπρόσωποι του Δήμου και της αεροπορικής εταιρείας καθώς και πιλότοι και αεροσυνοδοί ντυμένοι με τις στολές της Ολυμπιακής.

«Παρουσία χιλιάδων κατοίκων μας φωταγωγήσαμε απόψε

το ιστορικό σύμβολο της Αργυρούπολης,το Σήμα της Ολυμπιακής. Η συγκίνηση όλων μεγάλη ιδιαίτερα μετά την προβολή του σχετικού βίντεο σε όλους και ειλικρινά χαίρομαι που ως διοίκηση δώσαμε ξανά στην Αργυρούπολη το ιστορικό της σημείο φωτεινό και πιο λαμπερό από ποτέ.», έγραψε στην προσωπική του σελίδα ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Το σήμα της Ολυμπιακής αποτελεί ένα τοπόσημο όχι μόνο για την πόλη μας αλλά και για ολόκληρη την Αθήνα, καθώς αποτελεί από το 1973 έως και σήμερα σημείο αναφοράς για τους πολίτες ολόκληρης της Αθήνας» είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

δήμος Αργυρούπολης ΕλληνικούΟλυμπιακή Αεροπορίασήμα Ολυμπιακής ΑεροπορίαςφωταγώγησηΓιάννης ΚωνσταντάτοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα