Αν Χες: O πρώην σύζυγός της την αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια (Video)

Με ένα συγκινητικό βίντεο επέλεξε ο πρώην σύζυγος της Αν Χες, Κόλμαν Λαφούν, να αποχαιρετήσει την ηθοποιό η οποία πέθανε την Πέμπτη (11/8) μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε την 5η Αυγούστου.

Φανερά συγκινημένος, σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram του, ο Κόλμαν Λαφούν, ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Μετά τον θάνατο της Αν, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα: Ένα, την αγαπώ και μου λείπει και πάντα θα μου λείπει. Δύο, ο Όμηρος είναι καλά. Φυσικά και θρηνεί είναι πολύ σκληρό, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά είναι περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και θα είναι καλά. Λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν σε επικοινωνία, σας ευχαριστούμε πολύ, μας δείξατε την καρδιά σας, προσευχηθήκατε, κάνατε τα πάντα. Είναι τόσο όμορφο, ευχαριστώ», ακούγεται αρχικά να λέει.

Στη συνέχεια του ίδιου βίντεο, ο Λαφούν πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο για μένα, είναι δύσκολο για την οικογένειά μου, είναι πραγματικά δύσκολο για τον Όμηρο, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Θα είμαστε εντάξει. Η Αν είναι απαλλαγμένη από τον πόνο και απολαμβάνει την εμπειρία της, ό,τι κι αν είναι επόμενο στο ταξίδι της. Ήρθε με φόρα, είχε πολλά να πει και ήταν θαρραλέα και ατρόμητη, την αγαπήσαμε πολύ και δεν φοβήθηκε ποτέ να μας επικοινωνήσιε τι σκεφτόταν και τι πίστευε».

Τέλος, αποχαιρέτησε την άλλοτε σύζυγό του, λέγοντας:

«Όλα ήταν θέμα αγάπης, αντίο, Αν.

Σ’ αγαπώ, ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, ήταν τόσες πολλές.

Και στο μεταξύ, έχω τον γιο μας και θα είναι καλά».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coley Laffoon (@coleylaffoon)

Διαβάστε επίσης:

Στο εστιατόριο του Salt Bae ο Γιώργος Πρίντεζης (Video)

Ορφέας Αυγουστίδης: Αγκαλιά στην παραλία με τη σύζυγό του (Photos)

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό και με… φουσκωμένη κοιλιά (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα