Αμβρόσιος: Την Τρίτη συναντιέται με Κουρουμπλή, την Τετάρτη γράφει για σατανιστικές εβραϊκές συνωμοσίες

ΕΛΛAΔΑ

Συνάντηση με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή, είχε την Τρίτη στο Αίγιο ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.

Η συνάντηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή και νυν βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος με τον γνωστό για τις ακροδεξιές του απόψεις και πρόσφατα καταδικασθέντα για δημόσια υποκίνηση

σε ρατσιστική βία, Αμβρόσιο, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, τον «γύρο» των οποίων έκανε η φωτογραφία του Π. Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη στο Αίγιο. Σημειώνεται ότι, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Π. Κουρουμπλής διέγραψε σειρά σχετικών αναρτήσεων από τον λογαριασμό του στο twitter.

Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος. pic.twitter.com/593n2ai0Yb

— Κouroumplis (@kouroumplis) April 9, 2019

Συζητήσαμε εκτενώς, τόσο για τη λειτουργία του ιδρύματος, στου οποίου την κατασκευή είχα συμβάλει ως τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πρόνοιας, όσο και για τα προγράμματα στήριξης των ιδρυμάτων.

— Κouroumplis (@kouroumplis) April 9, 2019

Αίτημά τους είναι να επανέλθουν όλα τα ιδρύματα υπό τη σκέπη του υπουργείου Υγείας και επιθυμούν να διαβιβαστεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

— Κouroumplis (@kouroumplis) April 9, 2019

Ο Σεβασμιότατος εξήρε τη συμβολή μου, διαχρονικά, στη δημιουργία αυτών των δομών και μου δώρισε ένα συλλεκτικό αντίγραφο της διακήρυξης της Επανάστασης του 1821, γραμμένο στα γαλλικά και στα ελληνικά.

— Κouroumplis (@kouroumplis) April 9, 2019

Πάντως, η συνάντηση των δύο δεν επηρέασε στο παραμικρό τη ρητορεία του ακροδεξιού μητροπολίτη, καθώς μία ημέρα μετά ανέβασε στο προσωπικό του ιστολόγιο κείμενο με τίτλο «οικουμενισμός = σατανισμός» και την αγαπημένη του θεματολογία, την «παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία».

Παναγιώτης ΚουρουμπλήΣΥΡΙΖΑΑίγιομητροπολίτης ΑμβρόσιοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα