Αμερικανοί μουσουλμάνοι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον ISIS (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Αντίθετα με αυτά που πιστεύει ο Ντόναλντ Τραμπ για τους μουσουλμάνους στις ΗΠΑ, η αλήθεια είναι ότι Αμερικανοί μουσουλμάνοι έχουν υπάρξει μέρος της χώρας ήδη από την ίδια την στιγμή της ίδρυση της. Ο Bampett Muhammad πλέμησε στον πόλεμο για την ανεξαρτησία των ΗΠΑ από του Άγγλους, ενώ Peter Salam ήταν αυτός με τον οποίον ξεκινήσει η μάχη του Bunker Hill με τη οποία έπεσε ο Βρετανός Αρχιστράτηγος John

Pitcairn. Πρόσφατα, εξαιτίας μερικώς από την ισλαμοφοβία και την κινδυνολογία ορισμένων προεδρικών υποψηφίων, Αμερικανοί μουσουλμάνοι έχουν παλέψει με ένα πρόβλημα διάκρισης - το 44 των Αμερικανών αμφισβητούν την αφοσίωση των Αμερικανών μουσουλμάνων προς την χώρα.

Μια ομάδα με το όνομα Sound Vision επέλεξε να δράσει, να αλλάξει αυτές τις λάθος αντιλήψεις και να τονίσει ότι το πρόβλημα δεν είναι η Αμερικανοί μουσουλμάνοι αλλά το Ισλαμικό Κράτος, εξαιτίας του οποίου έχουν αρχίσει να δέχονται αρκετές στερεοτυπικές συμπεριφορές. Η ομάδα πρόσφατα κυκλοφόρησε μια εκστρατεία hashtag που συνοδεύτηκε με ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το Ισλαμικό Κράτος σε μια διαφημιστική πινακίδα σε αυτοκινητόδρομο στο Σικάγο.

Πάνω στην πινακίδα αναγράφεται: «Έι Isis, είστε ένα χάλι» και επίσης αναγράφεται και ένα στίχος από το Κοράνι, ο οποίος γράφει ότι κάθε ζωή είναι η ιερή.

διαφημιστική πινακίδαΑμερικανοί μουσουλμάνοιΙσλαμικό ΚράτοςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα