Άλλος σκοτώνει άλλος πληρώνει…

Το Ισραήλ είναι μια απολύτως σύγχρονη, ανοικτή δημοκρατική κοινωνία που περιστοιχίζεται από αυταρχικά καθεστώτα, σκληρές δικτατορίες και αιμοσταγείς ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Μια θεμελιώδης διαφορά -από τις άπειρες της Δύσης με τον αραβικό κόσμο- είναι η απρόσκοπτη διακίνηση των ειδήσεων, η δυνατότητα της τεκμηρίωσής τους, κυρίως όμως του ενδελεχούς ελέγχου τους. Είναι άπειρα τα παραδείγματα όπου ο δυτικός τύπος ξεσκέπασε με αποδείξεις και τεκμηριωμένα αυθαιρεσίες κυβερνήσεων, πρόσωπων, επιχειρήσεων,

πολεμικών συγκρούσεων (κορυφαίο παράδειγμα ο πόλεμος του Βιετνάμ).

Όσον αφορά τον ισλαμικό τύπο, δεν έχουμε κάποιες απτές ενδείξεις αξιοπιστίας ή στοιχειώδους ελευθερίας της γνώμης. Γενικά, δεν φημίζεται για την ανεξαρτησία του. Το πρόβλημα, ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τα ισλαμικά ΜΜΕ όσο τα δυτικά.

Πριν φτάσουμε όμως εκεί, ας θυμηθούμε πως αντέδρασαν οι δυτικές χώρες και οι ισλαμικές στην σφαγή των ισραηλινών πολιτών, στις αιχμαλωσίες και στους κτηνώδεις βιασμούς. Οι πρώτες πρόθυμα καταδίκασαν απερίφραστα την ισλαμική βαρβαρότητα. Οι δεύτερες πανηγύριζαν και ζητωκραύγαζαν «Αλλαχού Άκμπαρ».

Πώς αντέδρασαν στην είδηση του δήθεν βομβαρδισμού του νοσοκομείου Al-Ahli Arabi στη Γάζα από τους σιωνιστές; Οι πρώτες καταδίκασαν, κάποιες κράτησαν επιφυλάξεις, η ΜΚΟ του ΟΗΕ ξιφουλκούσε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ΕΕ επίσης ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ διατήρησε αρχικά επιφυλακτική στάση και αποστάσεις μέχρι να διερευνηθεί το γεγονός. Από την άλλη, στον ισλαμικό κόσμο, σημειώθηκε γενικός ξεσηκωμός εναντίον των άπιστων σκυλιών της Δύσης. Αμέσως εμφανίστηκαν ισλαμιστές δολοφόνοι που μαχαίρωναν δυτικούς πολίτες στην καρδιά της Ευρώπης και γενικότερα έσπειραν ένα κλίμα τρόμου παντού στον ελεύθερο κόσμο. «Δεν θα κοιμάστε ήσυχα άπιστα σκυλιά», «θα σας σφάζουμε στα ίδια σας τα σπίτια», και άλλες ανθρωπιστικού περιεχομένου απειλές.

Οι διαφορές δεν είναι εδαφικές πλέον, καθώς πρόκειται καθαρά για μια σύγκρουση πολιτισμών η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες με την δημογραφική πολιτική των ισλαμιστών όπου επιβάλλεται να γεννούν πολλά παιδιά προκειμένου να γίνουν θυσία για την δόξα του Ισλάμ και του προφήτη και με την ισλαμική μεταναστευτική εξάπλωσή τους στην Ευρώπη που πλέον λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Έτσι, βήχει ο Αγιατολάχ και τρέχει ο Μακρόν να αδειάσει τα μουσεία, τα αεροδρόμια και τα σχολεία.

Στη Λωρίδα της Γάζας, υπάρχει ελευθερία του τύπου; Έλεγχος των ειδήσεων ή η αξιοπιστία της Χαμάς υπερβαίνει κάθε δυτική σχετική παράδοση; Αμέσως μετά το «σιωνιστικό κτύπημα» του νοσοκομείου Al- Ahli Arabi στη Γάζα μαθαίνουμε ότι οι τρομοκράτες διατηρούν

«Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας» το οποίο ανακοίνωσε την ισραηλινή πυραυλική επίθεση στο νοσοκομείο με 500 θύματα… Η είδηση σε 80 δευτερόλεπτα είχε κάνει τον γύρο του κόσμου από τα πλέον αξιόπιστα δυτικά ΜΜΕ.

Οι σφαγμένοι άμαχοι και οι δυστυχείς αιχμάλωτοι των κτηνών της Χαμάς ξεχάστηκαν και αυτό που κυριάρχησε είναι η σιωνιστική μισαλλοδοξία και εκδικητικότητα. Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων μετέδιδαν αξιόπιστες φωτογραφίες των ιλσαμοναζί προβάλλοντας δωρεάν τον δίκαιο αγώνα τους εναντίον των αιμοσταγών Εβραίων. Αυτό το παιχνίδι παίζεται με το παλαιστινιακό δεκαετίες και σε όλες τις φορές η Δύση καταπίνει και το δόλωμα και το αγκίστρι.

Αμέσως μετά, το Ισραήλ συντεταγμένα και με ακράδαντες αποδείξεις χρειάστηκε τρεις φορές να διαψεύσει το τερατώδες ψέμα που διέσπειραν οι ισλαμοναζί που δεν χρειάζονταν παρά ένα μικρό σκηνικό μερικά εύκολα πτώματα, ματωμένα παιδάκια, μερικές φωτογραφίες και βιντεάκια για να κάνουν την Δύση και τους ανθρωπιστικούς της οργανισμούς να χορεύουν. Φαντάζομαι τους αγιατολάδες πόσο θα γελούν με την ηλιθιότητα που μας βαράει. Υποτιμούν την δημοκρατία μας ακόμα περισσότερο με αυτές τις δυτικές γελοιότητες, πράγμα που τους αποθρασύνει εναντίον μας και κυρίως τους δίνει ιδέες για το πώς θα μας εξολοθρεύσουν ανέξοδα. Πρέπει να γελούν χοντρά μαζί μας οι τρομοκράτες με το μαύρο χαμό των ανθρωπιστών, των ακτιβιστών, των ειρηνιστών και περισσότερο με τα ανθρώπινα δικαιώματα .

Τα ανθρώπινα δικαιώματα της Δύσης αποτελούν το ισχυρότερο όπλο τους. Με αυτό μπορούν να επικρατήσουν. Ούτε ατομικές βόμβες χρειάζονται ούτε όπλα. Χρήσιμους δυτικούς ηλίθιους χρειάζονται και από αυτούς διαθέτουμε στρατιές ολόκληρες που προστίθενται εθελοντικά με τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που έχουν κατακλίσει την Ευρώπη και εισπράττουν δωρεάν δυτική ζωάρα, επιδοτήσεις και σεβασμό στο κοράνι.

Η ευκολία με την οποία τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και ορισμένες πολιτικές προσωπικότητες έσπευσαν να καταδικάσουν το Ισραήλ για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου είναι ενδεικτική του μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστος χρόνος για να αποκαλυφθεί ότι δεν κτυπήθηκε το νοσοκομείο αλλά το πάρκινγκ, ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι κατά πολύ μικρότερος και τρίτον και καλύτερο ότι δεν έπεσε κανένας ισραηλινός πύραυλος αλλά μια ρουκέτα από κάτι αχρήστους κατσαπλιάδες που δρούσαν στην περιοχή. Επίσης, το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι πάνω από 500 ρουκέτες των τρομοκρατών έπεσαν στα κεφάλια των ίδιων των συμπολιτών τους!

Ωστόσο, έχει καμιά σημασία η αλήθεια; Η λάθος ρουκέτα βρήκε το σωστό στόχο και πυροδότησε το μίσος όλων των ισλαμιστών χωρών εναντίον των σιωνιστών και της Δύσης όπως γούσταραν οι Ιρανοί Αγιατολάδες, οι νεοσταλινικοί Ρώσοι, οι Κινέζοι κομμουνιστές της ελεύθερης οικονομίας και οι πονόψυχοι φίλοι μας οι Τούρκοι που ευκαιρία ψάχνουν να εμφανιστούν ως προστάτες ηγέτες του μουσουλμανικού κόσμου. Με μια ρουκέτα των 70 δολαρίων τίναξαν στον αέρα χιλιάδες ανθρώπους (όλων των πλευρών) διέλυσαν κάθε ελπίδα για να λυθεί το παλαιστινιακό, αναζωπύρωσαν τον αιώνιο αντισημιτισμό και έκοψαν κάθε προσπάθεια προσέγγισης του Ισραήλ με τις αραβικές χώρες.

ΥΓ Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και με την νεκρή Μαρία που τόσο σχεδόν λυτρωτικά θρήνησαν ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι πολύχρυσες ΜΚΟ, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, και σύσσωμος ο σοβαρός δυτικός τύπος που δεν μπήκε στο κόπο να ζητήσει συγγνώμη. Αντίθετα, η χαροκαμένη μουσουλμάνα «μάνα» γελά με την κάρδια της από την Γερμανία…

Διαβάστε επίσης:

Όλα τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι συνεργασίες του έλειπαν…

Με νέες δυνάμεις στις δύσκολες μάχες που είναι μπροστά μας

Δεν έχει καμία σημασία τι λέει ο Τζουμάκας – Σημασία έχει ο κίνδυνος απαξίωσης και ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα