Άλιμος: Άγνωστος άνοιξε πυρ κατά πολυκατοικίας – Εκτεταμένες έρευνες

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του πυγμάχου στη Βάρη, άγνωστος άρχισε να πυροβολεί στα μπαλκόνια διαμερισμάτων στον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Άλιμο, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Αστυνομικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών και της ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έχουν αποκλείσει την οδό Κουμουνδούρου στον Άλιμο.

Πραγματοποιούν έρευνες και αναζητούν τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς του δράστη που τα ξημερώματα με το όπλο του σημάδεψε τα μπαλκόνια της πολυκατοικίας. Στο πενταόροφο κτίριο μένουν κυρίως συνταξιούχοι αλλά

και ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ.

«Βροχή» οι σφαίρες μέσα στη νύχτα

 Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, λίγο πριν τις 06.00 τα ξημερώματα, ο δράστης φτάνει στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Σολωμού. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις βρίσκεται διαγώνια από την πολυκατοικία όπως διαπιστώθηκε από ίχνη που άφησαν οι σφαίρες.

Με το όπλο των εννέα χιλιοστών πυροβολεί προς το κτίριο. Οι σφαίρες πέφτουν «βροχή» και ο δράστης σημαδεύει τα μπαλκόνια του δεύτερου, του τρίτου και του τέταρτου ορόφου.

Πήρε τους κάλυκες μαζί του

 Από την αυτοψία στον χώρο των πυροβολισμών, οι αστυνομικοί εντόπισαν μόλις έναν κάλυκα των 9 χιλιοστών, όμως τα ίχνη από τις σφαίρες στην πολυκατοικία είναι πολύ περισσότερα κάτι που σημαίνει πως ο δράσης πολύ πιθανόν να μάζεψε τους υπόλοιπους κάλυκες.

Στην περιοχή, οι αστυνομικοί της ασφάλειας θα αναζητήσουν κάμερες ασφαλείας που πιθανόν να κατέγραψαν τις κινήσεις του πιστολέρο τα ξημερώματα.

Ο κάλυκας των 9 χιλιοστών έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «πόλεμος» των συμμοριών και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

ECDC: Προτεραιότητα ο εμβολιασμός εφήβων που κινδυνεύουν να νοσήσουν σοβαρά

Ποιες τουριστικές επιχειρήσεις θα λάβουν ενίσχυση έως 400.000 ευρώ

Keywords
Τυχαία Θέματα